Spring naar content

Doe mee met jouw bedrijf

Draag bij aan het behoud van de natuur

Kleine en grote ondernemers hechten steeds meer waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Een bijdrage aan de natuur mag daarbij niet ontbreken. Enerzijds maken wij met onze strategische bedrijfspartners heldere afspraken om hun ketens te verduurzamen. Anderzijds zijn er verschillende manieren om het Wereld Natuur Fonds financieel te ondersteunen bij ons natuurbeschermingswerk.

Hoe werkt het?

Hieronder vind je een aantal opties voor je bedrijf om mee te doen. Dat kan anoniem of met vermelding, samen met je medewerkers of met andere ondernemers. Ook kun je aanhaken bij internationale campagnes als Earth Hour en Wildlife Crime. Dat kan al vanaf 200 euro per maand.

WNF Member

Als WNF Member word je lid van een netwerk. Samen met andere ondernemers ondersteun je actuele campagnes van het WNF, zoals de bescherming van de Amazone. Je ontvangt elk kwartaal een digitale nieuwsbrief over onze voortgang. Ook organiseren we één keer per jaar een netwerkbijeenkomst, waar je bijgepraat wordt over het actuele werk in het veld.

WNF Supporter

Wil je meer doen en graag je bijdrage kenbaar maken op je website? Word dan WNF Supporter. Van WNF krijg je een banner en tekst voor op je website en/of een officiële cheque-overhandiging. Ook ontvang je een deelnamecertificaat en een WNF-fotoboek passend bij jouw gekozen onderwerp. Daarnaast vermelden we jouw bijdrage graag op onze website.

WNF Ambassador

Als WNF Ambassador maak je echt het verschil door samen met ons een WNF-project te kiezen dat jou aanspreekt. Bijvoorbeeld legstranden van zeeschildpadden beschermen, of de verhuizing van neushoorns mogelijk maken. Je wilt je medewerkers op een actieve manier bij het project betrekken, zoals door een natuurbeschermer te laten spreken voor je eigen publiek. WNF houdt je op de hoogte met specifieke rapportages. In overleg is er de mogelijkheid om het project te bezoeken.

Meer informatie?

Wil je meer informatie en de mogelijkheden verder bespreken? Neem dan contact op met Stijn Wopereis, Senior Accountmanager bij WNF. Stijn is bereikbaar op 030-69 37 375 en per e-mail via swopereis@wwf.nl.
Je kunt ons daarnaast ook eenmalig steunen met je bedrijf met een algemene gift.

Deze website maakt gebruik van cookies. Hier lees je meer informatie. Om cookies uit te zetten klik je hier. Deze melding verbergen X