Spring naar content

De kinderclubs van het WNF

Bamboeclub, Rangerclub en LifeGuard

Voor kinderen vanaf 3 jaar heeft het Wereld Natuur Fonds de Bamboeclub en de Rangerclub opgericht. Jongeren van 12 jaar en ouder kunnen WNF-LifeGuard worden.

WNF-Bamboeclub: voor 3-6 jaar

De WNF-Bamboeclub biedt verrassende weetjes over de natuur. Met de club kunnen jonge kinderen op speelse wijze kennismaken met wilde dieren. Je kind ontvangt tien keer per jaar het kleuterblad PipaPanda, boordevol wilde dierenweetjes, knutseltips, voorleesverhalen, puzzels en kleurplaten.

Geef een kind op als WNF-Bamboekid

WNF-Rangerclub: voor kinderen vanaf 6 jaar

De WNF-Rangerclub is de jeugdclub van het Wereld Natuur Fonds. Ruim 93.000 kinderen komen op voor bedreigde wilde dieren. Voor € 2,50 per maand ontvangt je kind tien keer per jaar het clubblad TamTam en nog veel meer andere beestachtig leuke dingen.

 

Geef een kind op als WNF-Ranger

WNF-LifeGuard: vanaf 12 jaar

Als WNF-LifeGuard krijg je zes keer per jaar een posterzine. Hierin lees je van alles over bijzondere dieren en indrukwekkende plekken op aarde.
Maar er is ook aandacht voor minder serieuze zaken, zoals mode en reizen. Tevens krijg je fikse kortingen op dierentuinen en attractieparken.

Word WNF-Lifeguard

Deze website maakt gebruik van cookies. Hier lees je meer informatie. Om cookies uit te zetten klik je hier. Deze melding verbergen X