Spring naar content

Vrijwilliger bij het WNF

Wij staan voor de natuur! Jij ook? Misschien is vrijwilliger worden bij het WNF dan iets voor jou?!

Soorten vrijwilligerswerk

WNF-Regioteam

Het WNF heeft 30 regioteams. Als vrijwilliger bij een regioteam kun je o.a. evenementen en activiteiten organiseren, gastlessen geven op scholen, meehelpen aan de WNF-campagnes.

Lees meer & aanmelden

Vrijwilliger Ina van Brummelen van WNF-Regioteam Meer & Bollenstreek in actie.

Landelijk WNF-Actieteam

Als vrijwilliger van het WNF-Actieteam help je mee op grote evenementen. Bijvoorbeeld als gastvrouw of gastheer, geven van voorlichting, bemensen van WNF-stands of als logistieke hulp.

Lees meer & aanmelden

WNF-Talentenbank

Heb je speciale talenten die je voor het Wereld Natuur Fonds in wilt zetten? Ben je goed in fotograferen, maken van vertalingen of een organisatietalent? Wij kunnen jouw talent goed gebruiken!

Lees meer & aanmelden

WNF-Promotor

Je kunt ons ook actief online helpen om de aarde door te geven. Hoe? Door WNF-Promotor te worden en je eigen Facebook, LinkedIn, WaarBenJij, Zoom en Pinterestpagina een WNF-look geven, en door WNF nieuws en campagnes te verspreiden via social media.

Lees meer & aanmelden

Start je eigen actie

Door het organiseren van een (fondsenwervende) actie of evenement kun je geld inzamelen voor de natuur. Via de website JustGiving.nl kun je je eigen actiepagina aanmaken.

Start een actie via JustGiving

Deze website maakt gebruik van cookies. Hier lees je meer informatie. Om cookies uit te zetten klik je hier. Deze melding verbergen X