Spring naar content

Een duurzaam kantoorpand

Het Wereld Natuur Fonds zit sinds 2006 in een kantoorpand aan de Driebergseweg in Zeist. Het gebouw is met steun van veel partijen duurzaam gerenoveerd.

CO2-neutraal pand

Het kantoorpand van het Wereld Natuur Fonds is een gerenoveerd gebouw, herrezen uit de nog goed bruikbare basis van een oud laboratorium. Het eigenzinnige ontwerp is gebaseerd op een CO2-neutrale strategie. In het pand zijn alleen duurzame materialen verwerkt, zoals verantwoord FSC-hout, gerecycled garen en sloopbeton. De meeste wanden en plafonds zijn afgestreken met het milieuvriendelijke natuurproduct leem. Voor vogels, zoals gierzwaluwen, zijn gaten gemaakt in de oostgevel. Op het dak staan zonnecollectoren en het pand is voorzien van drielaags glas.

Meer informatie

Meer weten over de duurzame bouw en inrichting van ons pand? Download de folder (pdf) met uitgebreide informatie.

Download de pdf over ons pand

Deze website maakt gebruik van cookies. Hier lees je meer informatie. Om cookies uit te zetten klik je hier. Deze melding verbergen X