Spring naar content

Nationale Postcode Loterij

Nationale Postcode Loterij steunt het Wereld Natuur Fonds sinds 1993.

© Nationale Postcode Loterij

Duurzaam eten

De Postcode Loterij wil duurzamer eten een stimulans geven.
Steeds meer consumenten willen graag duurzamer eten, maar niet iedereen weet hoe je bewuster kunt kiezen. Daarom is de Postcode Loterij samen met Albert Heijn en Unilever de samenwerking DOE MAAR LEKKER DUURZAAM gestart.
Alle 2,5 miljoen deelnemers die meespelen met de Postcode Loterij ontvangen een cadeaukaart ter waarde van 12,50 euro. Met deze kaart kunnen zij drie weken lang duurzamere producten kopen bij Albert Heijn. Het gaat hier om ruim 600 producten van het merk AH puur&eerlijk en Unilever-producten met een duurzaamheidskeurmerk. Omdat 1 op de 3 Nederlandse huishoudens meespeelt met de Postcode Loterij, hopen we met deze actie veel impact te kunnen hebben.

Meer informatie is te vinden en wordt continu geüpdatet op de website  www.doemaarlekkerduurzaam.nl.

Koffietijd met gastredacteur Andre Kuipers

Wil je alles weten over WNF Ambassadeur Andre Kuipers in gesprek bij Koffietijd op mei 2014
http://www.koffietijd.nl/gasthoofdredacteur-andre-kuipers

Onze partner Nationale Postcode Loterij komt ook in gebieden zonder postcode!

Bij de Postcode Loterij is uw postcode uw lotnummer.
Jaarlijks winnen miljoenen mensen samen met hun buren prijzen in de loterij.
Prijzen die op kunnen lopen tot wel 48,9 miljoen euro, de Kanjerprijs van deze maand.

Naast de kans om mooie prijzen te winnen, steunen de deelnemers aan de Postcode Loterij met hun deelname goede doelen als het Wereld Natuur Fonds.

De Postcode Loterij komt dus ook in gebieden zonder postcode!

Kanjers Van Goud

Presentatrice Quinty Trustfull gaat met WWF collega Karin Spong het Surinaamse veld in om te zien en ervaren wat het werk van WWF inhoudt. Voor het tv-programma hebben we een aantal WNF-projecten bezocht die met het Amazonegebied samenhangen.

Lees meer >

Green Challenge

17 april 2013 – Richard Branson is juryvoorzitter van de zevende editie van de Postcode Lottery Green Challenge. Startende, duurzame ondernemers over de hele wereld kunnen zich vanaf vandaag weer opgeven voor deze jaarlijkse, internationale wedstrijd voor groene ondernemersplannen. De winnaar krijgt 500.000 euro om zijn of haar plan te realiseren. Daarnaast wordt 200.000 euro verdeeld over een of twee andere veelbelovende groene vondsten.

Tot en met 17 juli is het mogelijk ondernemersplannen in te sturen via www.greenchallenge.info. Op 16 september is de finale in Amsterdam en maakt de jury, onder leiding van Richard Branson, bekend wie er wint.


Deze website maakt gebruik van cookies. Hier lees je meer informatie. Om cookies uit te zetten klik je hier. Deze melding verbergen X