Spring naar content

De organisatie

Het Wereld Natuur Fonds-Nederland maakt deel uit van de internationale natuurbeschermingsorganisatie WWF (World Wide Fund for Nature). De organisatie heeft kantoren in meer dan 90 landen.

Achterban

De Nederlandse tak van WWF, het Wereld Natuur Fonds, heeft per 30 juni 2013 een achterban van 823.000 donateurs. Daaronder schaart zich een nog steeds groeiende jongerenachterban van 138.000 kinderen in de leeftijd van 3-18 jaar (WNF-Bamboekidz, WNF-Rangers en WNF-LifeGuards). Daarnaast zijn ruim 3000 vrijwilligers in het hele land actief voor WNF en hebben we in december 2013 zo'n 131.000 friends op social media.

Internationaal secretariaat

Het internationale secretariaat van het WWF is gevestigd in Zwitserland. Het internationale WWF-bestuur bestaat hoofdzakelijk uit vertegenwoordigers van de nationale organisaties. Voor Nederland is Antony Burgmans in het internationale bestuur vertegenwoordigd als voorzitter.

Deze website maakt gebruik van cookies. Hier lees je meer informatie. Om cookies uit te zetten klik je hier. Deze melding verbergen X