Gratis activiteiten in Center Parcs

Gratis activiteiten in Center Parcs

Voor natuurliefhebbers is Center Parcs een avontuurlijke en leerrijke bestemming. Natuurlijk ga je helemaal uit je dak in de tropische Aqua Mundo, met supersnelle glij- en wildwaterbanen. Maar ook ónder water is er veel te beleven. In De Kempervennen is samen met het WNF het Leven in Zee-bad opgezet. Als je er gaat snorkelen tussen het koraal, kom je zeilvin-, doktersvissen, zwartpuntrifhaaien en andere exotische vissen tegen.

Jungle Dome

De Jungle Dome (in Het Heijderbos) is ook een samenwerking tussen Center Parcs en WNF. Ga er eens op expeditie in een stukje écht overdekt oerwoud. Je kunt er zelfs in de jungle overnachten! Ook in de Market Dome waan je je in de tropen. Even wat eten en drinken tussen palmbomen, flamingo’s en schildpadjes – hoe bijzonder is dat!

Wannabe, BMX-fiets, Zip Wire

WNF-Rangers tussen de 3 en 6 jaar kunnen gratis meedoen aan een Wannabe activiteit. WNF-Rangers tussen de 7 en 12 jaar kunnen gratis gebruik maken van een BMX-fiets voor een dag, en WNF-Rangers tussen 12 en 17 jaar kunnen gratis deelnemen aan boogschieten, muurklimmen of de Zip Wire.

Geldig in de Center Parcs parken in Nederland en België van 1 januari 2018 tot en met 31 december 2018 op vertoon van je WNF-Rangerpas en tegen inlevering van deze bon. Niet geldig in combinaties met andere acties en niet inwisselbaar tegen contant geld.

Ook voordelig een dagje uit?

Wil je ook een dagje uit? Maak je kind dan lid van de WNF-Rangers, de jeugdclub van het Wereld Natuur Fonds.

Opgeven WNF-Ranger

Waar wil je naar toe?

Als WNF-Ranger krijg je korting of gratis toegang tot vele dagjes uit. Bijvoorbeeld: