Gratis activiteiten in Center Parcs

Gratis activiteiten in Center Parcs

Voor natuurliefhebbers is Center Parcs een avontuurlijke en leerrijke bestemming. Natuurlijk ga je helemaal uit je dak in de tropische Aqua Mundo, met supersnelle glij- en wildwaterbanen. Maar ook ónder water is er veel te beleven. In De Kempervennen is samen met het WNF het Leven in Zee-bad opgezet. Als je er gaat snorkelen tussen het koraal, kom je zeilvin-, doktersvissen, zwartpuntrifhaaien en andere exotische vissen tegen.

Jungle Dome

De Jungle Dome (in Het Heijderbos) is ook een samenwerking tussen Center Parcs en WNF. Ga er eens op expeditie in een stukje écht overdekt oerwoud. Je kunt er zelfs in de jungle overnachten! Ook in de Market Dome waan je je in de tropen. Even wat eten en drinken tussen palmbomen, flamingo’s en schildpadjes – hoe bijzonder is dat!

Wannabe, BMX-fiets, Zip Wire

WNF-Bamboekids kunnen gratis meedoen aan een Wannabe activiteit. WNF-Rangers kunnen gratis gebruik maken van een BMX-fiets voor een dag, en WNF-LifeGuards kunnen gratis deelnemen aan boogschieten, muurklimmen of de Zip Wire.

Geldig in de Center Parcs parken in Nederland en België van 1 januari 2018 tot en met 31 december 2018 op vertoon van je clubpas en tegen inlevering van deze bon. Niet geldig in combinaties met andere acties en niet inwisselbaar tegen contant geld.

Ook voordelig een dagje uit?

Wil je ook een dagje uit? Maak je kind dan lid van een van de jeugdclubs van het Wereld Natuur Fonds.

Geef WNF-Bamboekid op (3 - 6 jaar)

Geef WNF-Ranger op (6-12 jaar)

Geef WNF-Lifeguard op (vanaf 12 jaar)

Waar wil je naar toe?

Met de jeugdclubs van het Wereld Natuur Fonds krijg je korting of gratis toegang tot vele dagjes uit. Bijvoorbeeld: