Bekijk resultaten

Verfijn resultaten

Wanneer
Geschikt voor
Exclusief
Regio's
Marathon van Amsterdam 2017 Team Panda loopt voor de tijger

Activiteitenkalender

De kalender geeft een overzicht van alle activiteiten die WNF organiseert, zowel vanuit het hoofdkantoor in Zeist als samen met vrijwilligers door het hele land.

Verfijn resultaten

4 Resultaten gevonden
 1. Dam Removal Event

  Zeist
  19-01-2019
  Volwassenen
  We willen graag samen met jou aan de slag om rivieren in Europa weer vrij te laten stromen. Daarvoor zoeken we mensen die een actie willen opzetten om samen met ons een dam weg te halen. Damverwijderaars dus! Nieuwsgierig? We vertellen je er graag alles over op het Dam Removal Event op 19 januari 2019.
  Lees meer
 2. Help de vogels de winter door

  Vijfhuizen
  26-01-2019
  Kinderen 3-6 jaar, Kinderen 7-11 jaar
  Help de vogels de winter door en maak samen met ons vogelvoer! Je kunt allerlei producten hergebruiken en er vogelvoer instoppen. Deze producten hang je aan een stok met een pindaslinger en je hebt een feestmaal voor de vogels! Ook kan je een mooi windlicht in elkaar zetten. Het tuincentrum zorgt kosteloos voor veel van het materiaal.
  Lees meer
 3. Wilgen knotten in Dinteloord

  Dinteloord
  16-02-2019
  Kinderen 7-11 jaar
  Op zaterdag 16 februari 2019 is het weer tijd voor het jaarlijkse wilgenknotten rondom de boerderij van mevrouw Verstraten.
  Lees meer
 4. De terugkeer van de wolf in Nederland

  Alphen aan den Rijn
  10-03-2019
  Kinderen 12-17 jaar, Volwassenen
  Wat is wel of niet waar, van wat je allemaal hoort en leest? Hoe herken je een wolf en hoe leeft dit bij uitstek sociale dier? Melanie Pekel neemt je op een concrete en objectieve manier mee in het verhaal van de wolf. Het vrijwilligersteam van Meer en Bollenstreek organiseert voor donateurs (en introducé(e)s) een bijzondere bijeenkomst over de terugkeer van de wolf in Nederland.
  Lees meer