Actieweek in Rijswijk

 • Waar

  AH-XL, Bogaardplein 22, Rijswijk
 • wanneer

  zaterdag 30 september 2017
  zaterdag 7 oktober 2017

Samen met de AH-XL vestiging in Rijswijk, Bogaardplein 22, houden we een actieweek van 30 september t/m 7 oktober. Je ontvangt dan bij besteding van tenminste  € 20,- aan boodschappen een WNF-strippenkaart of je kunt de strippenkaart voor € 2,50 kopen bij de WNF-stand op 30 september of op 7 oktober.

Strippenkaart

Met deze kaart kun je op 7 oktober tussen 11.00 – 16.00 uur meedoen met vijf gave spellen: bibberhaai, grabbelton, dierfiguur knutselen, uitleg over verboden souvenirs, behendigheidsspel.

En daarnaast kun je die dag ook nog eens:

 • Op een lekkere pannenkoek een gave dierfiguur maken met poedersuiker
 • In de verkoopkraam een leuke knuffel kopen
 • Lootjes kopen, met om 16.00 uur de prijsuitreiking (winnaars kunnen de dagen daarna bij de servicebalie nog de prijzen ophalen)

Kleurplatenwedstrijd

Vergeet ook niet om een kleurplaat op te halen bij de servicebalie! Wanneer je de kleurplaat voor 7 oktober daar weer inlevert, doe je mee met onze kleurplatenwedstrijd!
De winnaars worden op 7 oktober om 16.00 uur bekend gemaakt.

Met de pandabeer op de foto

Wij zijn ook op 30 september van 10.00 tot 16.00 uur aanwezig met onze WNF-informatie en verkoopstand. Tussen 11.00 – 12.00 uur en tussen 14.00 -15.00 uur kun je met de pandabeer op de foto!

Graag tot ziens in de actieweek!

Groetjes,

WNF-Regioteams Meer & Bollenstreek en Haaglanden

Terug

> Bekijk alle activiteiten

WNF bij jou in de buurt

Vrijwilligers van de 30 WNF-Regioteams verspreid over heel Nederland organiseren activiteiten voor jong en oud, geven gastlessen, en verzorgen de verkoop van WNF-artikelen.

De vrijwilligers verwelkomen je graag op hun activiteiten en zijn altijd op zoek naar nieuwe enthousiaste leden. 

Meer over de WNF-Vrijwilligers