De terugkeer van de wolf in Nederland

 • Waar

  Alphen aan den Rijn
  Het Kraaiennest, Scouting Alphen a/d Rijn
  Verlengde Aarkade 24, 2406 LB
 • wanneer

  zondag 10 maart 2019
  10.45 — 13.00 uur
 • voor wie

  Kinderen 12-17 jaar
  Volwassenen
Wat is wel of niet waar, van wat je allemaal hoort en leest? Hoe herken je een wolf en hoe leeft dit bij uitstek sociale dier? Melanie Pekel neemt je op een concrete en objectieve manier mee in het verhaal van de wolf. Het vrijwilligersteam van Meer en Bollenstreek organiseert voor donateurs (en introducé(e)s) een bijzondere bijeenkomst over de terugkeer van de wolf in Nederland.

Het vrijwilligersteam van Meer en Bollenstreek organiseert voor donateurs (en introducé(e)s) een bijzondere bijeenkomst over de terugkeer van de wolf in Nederland.

Het verhaal van de wolf

Melanie Pekel werkt voor ARK Natuurontwikkeling. Zij neemt je op een concrete en objectieve manier mee in het verhaal van de wolf. Wat is wel of niet waar, van wat je allemaal hoort en leest? Hoe herken je een wolf en hoe leeft dit bij uitstek sociale dier? Natuurlijk is er ook ruimte voor het stellen van vragen.

Op (loop)afstand bevindt zich natuurgebied Zegersloot: ideaal voor een mooie wandeling! In het natuurgebied bevinden zich meerdere horecagelegenheden en een kinderboerderij. Misschien kom je op je wandeling wel Gallowayrunderen tegen...

Praktische informatie

Datum:

Zondag 10 maart 2019

Locatie:

Het Kraaiennest van Scouting Alphen a/d Rijn, Verlengde Aarkade 24, 2406 LB in Alphen aan den Rijn. Er is gratis parkeergelegenheid bij het nabijgelegen uitvaartcentrum. Als je met het OV reist, kun je met bus Arriva 169 dichtbij uitstappen en nog 10 min. lopen

Tijd:

Inloop om 10.45 uur, presentatie van 11.00 tot 12.30 uur, max. uitloop tot 13.00 uur

Entree:

€ 7,50 per persoon, inclusief koffie en/of thee. Te voldoen bij aanvang, pin of contant. Na aftrek van de kosten komt het bedrag ten goede aan WWF

Aanmelden:

Verplicht! Meld je aan via e-mail op meerenbollenstreek@wnfregioteam.nl. Er is namelijk beperkt plaats!

De organisatie Wolven in Nederland streeft naar een conflictarm samenleven met wolven en werkt daarom samen met verschillende organisaties, waaronder Wereld Natuur Fonds en ARK Natuurontwikkeling.

We horen graag van je en zien ernaar uit je te ontmoeten!

Terug

> Bekijk alle activiteiten

WNF bij jou in de buurt

Vrijwilligers van de 30 WNF-Regioteams verspreid over heel Nederland organiseren activiteiten voor jong en oud, geven gastlessen, en verzorgen de verkoop van WNF-artikelen.

De vrijwilligers verwelkomen je graag op hun activiteiten en zijn altijd op zoek naar nieuwe enthousiaste leden. 

Meer over de WNF-Vrijwilligers