Duurzame kookworkshop

 • Waar

  Waalre
  Van Dijklaan 35
 • wanneer

  zondag 26 mei 2019
  14.30 — 19.30 uur
 • voor wie

  Volwassenen
Wil jij bewuster omgaan met voedsel en tegelijk lekkere, nieuwe recepten leren koken? Doe dan mee met de duurzame kookworkshop op zondag 26 mei georganiseerd door het WNF regioteam Zuidoost-Brabant!

Georganiseerd door WNF-Regioteam Zuidoost-Brabant

Wil jij bewuster omgaan met voedsel en tegelijk lekkere, nieuwe recepten leren koken? Doe dan mee met de duurzame kookworkshop op zondag 26 mei georganiseerd door het WNF regioteam Zuidoost-Brabant!

Duurzaam driegangenmenu

Het team van Lucacatering in Waalre o.l.v. Nick van Wieringen leert je hoe je in een handomdraai een heerlijk voorjaarsmenu met een duurzaam tintje op tafel zet! Uiteraard ga je zelf aan de slag in de sfeervolle kookruimte met professionele keukens van Lucacatering. Daarna schuif je aan om te genieten van het zelf klaargemaakte driegangen menu.

Ondertussen leert het WNF regioteam je meer over duurzaamheid in relatie tot onze voeding. Weet jij bijvoorbeeld wat hybride vlees is? Of wat de ecologische footprint is van de producten die je koopt? Het belooft een inspirerende middag en avond te worden!

Details over het evenement

 • Waar: Van Dijklaan 35 in Waalre: voldoende gratis parkeerplaatsen aanwezig
 • Tijd: van 14.30 tot ongeveer 19.30 uur op zondag 26 mei
 • Kosten: 49,50 euro p.p. voor driegangen voorjaarsdiner, inclusief alle drankjes (fris, bier, wijn, koffie, thee)
 • Aanmelden: Let op: maximaal 30 personen, vol=vol! Meld je nu aan via: zobrabant@wnfregioteam.nl
  Afmelden kan tot uiterlijk 2 weken voor aanvang van de workshop. Bij latere annulering worden de kosten toch in rekening gebracht.

Terug

> Bekijk alle activiteiten

WNF bij jou in de buurt

Vrijwilligers van de 30 WNF-Regioteams verspreid over heel Nederland organiseren activiteiten voor jong en oud, geven gastlessen, en verzorgen de verkoop van WNF-artikelen.

De vrijwilligers verwelkomen je graag op hun activiteiten en zijn altijd op zoek naar nieuwe enthousiaste leden. 

Meer over de WNF-Vrijwilligers