Earth Hour: Levend Cluedo in Emmen

 • Waar

  Emmen
  Ingang van het Rensenpark
  Hoofdstraat 18
 • wanneer

  zaterdag 30 maart 2019
  14.00 — 16.00 uur
 • voor wie

  Kinderen 3-6 jaar
  Kinderen 7-11 jaar
  Kinderen 12-17 jaar
  Volwassenen
Op zaterdagmiddag 30 maart tussen 14.00 uur en 16.00 uur kunnen kinderen en volwassenen meedoen aan het enige echte “WWF Earth Hour Levend Cluedo” spel. Help WWF en ga op zoek naar de missende projecten die in het park in Emmen zijn kwijt geraakt!

Georganiseerd door WNF-Regioteam Assen en Emmen

Ter gelegenheid van Earth Hour organiseert het Wereld Natuur Fonds op zaterdagmiddag 30 maart een Levend Cluedo spel voor jong en oud in het Rensenpark in de Emmen, de voormalige dierentuin.

Door mee te doen met Earth Hour laat je samen met miljoenen mensen in meer dan 180 landen zien dat we onze prachtige planeet willen beschermen. Op 30 maart tussen 20:30 en 21:30 uur doen we 1 uur het licht uit. Dit wereldwijde signaal is belangrijk om het probleem en de oplossing van klimaatverandering op de kaart te zetten en samen de handen ineen te slaan voor de natuur op aarde.

Het Levend Cluedo spel

Op zaterdagmiddag 30 maart tussen 14.00 uur en 16.00 uur kunnen kinderen en volwassenen meedoen aan het enige echte “WWF Earth Hour Levend Cluedo” spel. Help WWF en ga op zoek naar de missende projecten die in het park zijn kwijt geraakt. Ontdek de bedreigde diersoorten die WWF beschermt in leefgebieden over de hele wereld. Vind uit welke uitdagingen deze dieren tegenkomen en welke oplossingen WWF hiervoor biedt.

Deelnemers ontvangen een spelformulier. Daarop staat een lijst met WWF-projecten die allemaal door elkaar staan en waarmee de missende projectkaarten gevonden moeten worden. Na afloop kunnen de lijsten worden ingeleverd bij de WWF-vrijwilligers bij het Engels Theehuis Twessers in het park. Hier ontvangen de deelnemers bij de juiste oplossing een presentje en kan er met het formulier gratis een consumptie ter waarde van € 2,95 genuttigd worden bij het Theehuis.

Details over het evenement

 • Tijd: tussen 14.00 en 16.00 uur
 • Locatie: bij de ingang van het Rensenpark in Emmen (Hoofdstraat 18)
 • Kosten: €4,00 voor een spelformulier (opbrengst van dit spel komt ten goede aan WWF)

Het WWF-vrijwilligersteam van de regio Assen en Emmen nodigt iedereen uit voor deze gezellige Earth Hour activiteit in samenwerking met Theehuis Twessers te Emmen. Na afloop kan er in Theehuis Twessers genoten worden van een hapje en een drankje.

Kijk voor het laatste nieuws op de Facebookpagina van WWF Regioteam Assen/Emmen of op de facebookpagina van Engels Theehuis Twessers. Voor aanmelden en meer informatie, mail naar Olga de Herder via olgadoggame@hotmail.com.

Terug

> Bekijk alle activiteiten

WNF bij jou in de buurt

Vrijwilligers van de 30 WNF-Regioteams verspreid over heel Nederland organiseren activiteiten voor jong en oud, geven gastlessen, en verzorgen de verkoop van WNF-artikelen.

De vrijwilligers verwelkomen je graag op hun activiteiten en zijn altijd op zoek naar nieuwe enthousiaste leden. 

Meer over de WNF-Vrijwilligers