Earth Hour spelletjesavond

  • Waar

    Arnhem
    Dudok Arnhem
    Koningsplaats 40
  • wanneer

    zaterdag 30 maart 2019
Op 30 maart is het Earth Hour, dan doen we samen een uur het licht uit om aandacht te vragen voor de aarde. Doe jij ook mee? Kom naar de spelletjesavond in Dudok en leer over klimaatverandering!

Op zaterdag 30 maart is het Earth Hour. Wereldwijd gaat die dag het licht uit tussen 20.30 en 21.30 uur. Het Wereld Natuur Fonds vraagt hiermee de aandacht voor een duurzame toekomst van de aarde. Graag nodigen we je uit voor ons Earth Hour evenement bij Dudok Arnhem (Koningsplaats 40).

Het evenement

Het Earth Hour evenement georganiseerd in de van Ranzozwaal van Dudok. We starten met leuke spelletjes voor de kinderen. Ook willen we de kinderen meer vertellen over klimaatverandering en Earth Hour.

Voor de volwassenen is ook wat leuks gepland! In het restaurant zal iedereen dineren met kaarslicht. Ook daar gaan de lichten uit! Om 20.30 gaan we naar buiten om te zien hoe het licht van de Eusebluskerk uitgaat. 

Opgeven

Geef je snel op: arnhem@wnfregioteam.nl

Graag tot 30 maart

Vrijwilligers van WNF_Regioteam Arnhem en Nijmegen

Terug

> Bekijk alle activiteiten

WNF bij jou in de buurt

Vrijwilligers van de 30 WNF-Regioteams verspreid over heel Nederland organiseren activiteiten voor jong en oud, geven gastlessen, en verzorgen de verkoop van WNF-artikelen.

De vrijwilligers verwelkomen je graag op hun activiteiten en zijn altijd op zoek naar nieuwe enthousiaste leden. 

Meer over de WNF-Vrijwilligers