Earth Hour spelletjesavond

 • Waar

  Arnhem
  Dudok Arnhem
  Koningsplaats 40
 • wanneer

  zaterdag 30 maart 2019
  19.30 uur
 • voor wie

  Kinderen 7-11 jaar
  Volwassenen
Op 30 maart is het Earth Hour, dan doen we samen een uur het licht uit om aandacht te vragen voor de aarde. Doe jij ook mee? Kom om 19.30 uur naar de spelletjesavond in Dudok en leer over klimaatverandering!

Op zaterdag 30 maart is het Earth Hour. Wereldwijd gaat die dag het licht uit tussen 20.30 en 21.30 uur. Het Wereld Natuur Fonds vraagt hiermee de aandacht voor een duurzame toekomst van de aarde. Graag nodigen we je uit voor ons Earth Hour evenement bij Dudok Arnhem (Koningsplaats 40).

Het evenement

Het Earth Hour evenement wordt georganiseerd in de Ranzowzaal van Dudok. We starten om 19.30 uur met leuke spelletjes voor de kinderen. Ook willen we de kinderen meer vertellen over klimaatverandering en Earth Hour.

Voor de volwassenen is ook wat leuks gepland! In het restaurant zal iedereen dineren met kaarslicht. Ook daar gaan de lichten uit! Om 20.30 uur gaan we naar buiten om te zien hoe het licht van de Eusebiuskerk uitgaat. 

Opgeven

Geef je snel op: arnhem@wnfregioteam.nl

Graag tot 30 maart!

Vrijwilligers van WNF-Regioteam Arnhem en Nijmegen

Terug

> Bekijk alle activiteiten

WNF bij jou in de buurt

Vrijwilligers van de 30 WNF-Regioteams verspreid over heel Nederland organiseren activiteiten voor jong en oud, geven gastlessen, en verzorgen de verkoop van WNF-artikelen.

De vrijwilligers verwelkomen je graag op hun activiteiten en zijn altijd op zoek naar nieuwe enthousiaste leden. 

Meer over de WNF-Vrijwilligers