Filmavond: 'De Wilde Stad'

 • Waar

  Amsterdam
  Ketelhuis Amsterdam
  Pazzanistraat 4
 • wanneer

  zondag 19 mei 2019
  19.00 uur
 • voor wie

  Volwassenen
Regioteam Amsterdam organiseert een filmavond, waar we de documentaire 'de Wilde Stad' gaan bekijken. Deze prachtige film is gefilmd vanuit de ogen van de vele dieren die in de stad leven. Zien we jou op zondag 19 mei?

Georganiseerd door WNF-Regioteam Amsterdam eo

Speciaal voor onze donateurs uit Amsterdam en omstreken organiseert WWF Regioteam Amsterdam een filmavond in Het Ketelhuis (Westerpark). Graag nodigen we je uit om op zondagavond 19 mei de film ‘De Wilde Stad’ met ons te bekijken.

Details over het evenement

Dieren in de stad

Deze prachtige film is gefilmd vanuit de ogen van de vele dieren in de stad. En wat daar zo interessant aan is: de stad verdringt of vervangt niet de natuur, het ís de natuur.

“Sir David Attenborough zou er jaloers op kunnen zijn. Geweldige natuurfilm, ik zeg het écht met nadruk. Minutieus, om door een ringetje te halen.” Matthijs van Nieuwkerk – De Wereld Draait Door

Ignas van Schaick, producent van de film, zal na de film meer vertellen over hoe deze film tot stand is gekomen. En natuurlijk kun je hem dan ook vragen stellen over de film.

Deze avond wordt mede mogelijk gemaakt door onze sponsoren:

Zij hebben fantastische prijzen ter beschikking gesteld die voorafgaand aan de film zullen worden uitgereikt!

  Bekijk alvast de trailer. Zien we jou ook op zondag 19 mei?

  Terug

  > Bekijk alle activiteiten

  WNF bij jou in de buurt

  Vrijwilligers van de 30 WNF-Regioteams verspreid over heel Nederland organiseren activiteiten voor jong en oud, geven gastlessen, en verzorgen de verkoop van WNF-artikelen.

  De vrijwilligers verwelkomen je graag op hun activiteiten en zijn altijd op zoek naar nieuwe enthousiaste leden. 

  Meer over de WNF-Vrijwilligers