Help de vogels de winter door

 • Waar

  Vijfhuizen
  Tuincentrum De Oosteinde
  Schipholweg 1088
 • wanneer

  zaterdag 26 januari 2019
  13.00 — 16.00 uur
 • voor wie

  Kinderen 3-6 jaar
  Kinderen 7-11 jaar
Help de vogels de winter door. Samen met regioteams Meer en Bollenstreek en Kennemerland ga je lekker in de weer met vogelvoer en windlichtjes.

De vogels hebben honger!

Wil jij samen met de vrijwilligers van WWF de vogels de winter door helpen? Kom dan op zaterdagmiddag 26 januari 2019 naar tuincentrum De Oosteinde in Vijfhuizen.

Je kunt allerlei producten hergebruiken en er vogelvoer instoppen. Deze producten hang je aan een stok met een pindaslinger en je hebt een feestmaal voor de vogels! Ook kan je een mooi windlicht in elkaar zetten. We hebben gevonden veertjes gespaard waar je je windlicht mee kunt versieren. Met wat zand en een waxinelichtje erin heb je dan een gaaf kunstwerk voor jezelf. Een envelop trekken (altijd prijs!) hoort er bij. En in de verkoopkraam hebben we veel leuke spulletjes. De gehele opbrengst is voor WWF! Het tuincentrum zorgt kosteloos voor veel van het materiaal.

Je kunt je voor deze leuke middag opgeven via meerenbollenstreek@wnfregioteam.nl. Wil je nog wat vragen? Bel dan tussen 19:00u en 21:00u naar 0172-518929.

Namens de vogels alvast bedankt!

Terug

> Bekijk alle activiteiten

WNF bij jou in de buurt

Vrijwilligers van de 30 WNF-Regioteams verspreid over heel Nederland organiseren activiteiten voor jong en oud, geven gastlessen, en verzorgen de verkoop van WNF-artikelen.

De vrijwilligers verwelkomen je graag op hun activiteiten en zijn altijd op zoek naar nieuwe enthousiaste leden. 

Meer over de WNF-Vrijwilligers