Kookworkshop | Waalre

 • Waar

  Van Dijklaan 35 in Waalre
 • wanneer

  zondag 25 februari 2018
  11.30 — 16.30 uur
 • voor wie

  Volwassenen

Georganiseerd door WNF-Regioteam Zuidoost-Brabant

Duurzaamheid bord groene doperwten

Lunch met duurzaam tintje

Wil jij bewuster omgaan met voedsel en tegelijk lekkere, nieuwe recepten leren koken? Doe dan mee met de duurzame kookworkshop georganiseerd door WNF-Regioteam Zuidoost-Brabant!

Kookworkshop onder professionele topbegeleiding 

Het team van Lucacatering in Waalre o.l.v. Nick van Wieringen leert je samen met Joost Saris, mede-eigenaar van restaurant Emma in Eindhoven, hoe je in een handomdraai een heerlijke lunch met een duurzaam tintje op tafel zet! Uiteraard ga je zelf aan de slag in de sfeervolle kookruimte met professionele keukens van Lucacatering. Daarna schuif je aan om te genieten van de zelf klaar gemaakte 3-gangen lunch.

Waar: Van Dijklaan 35 in Waalre; voldoende gratis P aanwezig
Tijd: van 11.30 tot 16.30 uur
Kosten: 45 euro p.p. voor de 3-gangen lunch, inclusief alle drankjes, een soepje en verrassende snacks bij binnenkomst. Je steunt met je deelname ook het Wereld Natuur Fonds

Aanmelden

Meld je snel aan via: zobrabant@wnfregioteam.nl. We hebben plek voor maximaal 40 personen.

Je ontvangt van ons een bevestiging dat er plek is en het rekeningnummer om het bedrag naar over te maken. Afmelden kan tot uiterlijk 2 weken voor aanvang van de workshop. Bij latere annulering worden de kosten toch in rekening gebracht.

Graag tot dan!

WNF-Regioteam Zuidoost-Brabant

Terug

> Bekijk alle activiteiten

WNF bij jou in de buurt

Vrijwilligers van de 30 WNF-Regioteams verspreid over heel Nederland organiseren activiteiten voor jong en oud, geven gastlessen, en verzorgen de verkoop van WNF-artikelen.

De vrijwilligers verwelkomen je graag op hun activiteiten en zijn altijd op zoek naar nieuwe enthousiaste leden. 

Meer over de WNF-Vrijwilligers