Kruip in de huid van de wolf (20 maart)

 • Waar

  Nationaal Park Zuid-Kennemerland
 • wanneer

  woensdag 20 maart 2019
  13.45 — 15.30 uur
 • voor wie

  Kinderen 7-11 jaar
20 maart gaan we op pad in de duinen tijdens een interactieve excursie over wolven. Sinds vorig jaar leven er namelijk wolven in Nederland en dat is best spannend! Samen met jou én je familie kruipen we in de huid van de wolf. Wat eet een wolf? Hoe praten wolven met elkaar? En hoe is het om samen een roedel te zijn?

Georganiseerd door WNF-Regioteam Kennemerland

Hoe is het om een wolf te zijn?

De wolf is de laatste tijd veel in het nieuws. Sinds vorig jaar leven er namelijk wolven in Nederland en dat is natuurlijk best spannend!

In maart gaan we op pad in de duinen tijdens een interactieve excursie. Samen met jou én je familie kruipen we in de huid van de wolf. Wat eet een wolf? Hoe praten wolven met elkaar? En hoe is het om samen een roedel te zijn?

Details over de excursie

Ben jij een ranger tussen de 6 en 10 jaar oud? Kom dan samen met je (groot)ouder(s) en meld je aan!

Vooraf of aansluitend kun je een bezoek brengen aan de tentoonstelling over de wolf in het bezoekerscentrum van het Nationaal Park Zuid-Kennemerland.

 • Wie? Rangers tussen de 6 en 10 jaar oud met (groot)ouder
 • Wanneer? Woensdag 13 maart of woensdag 20 maart
 • Hoe laat? Vanaf 13.45 uur tot 15.30 uur
 • Kosten: € 3 voor Rangers en € 6 voor volwassenen

Ga je mee? Meld je dan snel aan door een mail te sturen met je naam, leeftijd, (groot)ouder en telefoonnummer naar kennemerland@wnfregioteam.nl.

We zien je graag in maart bij wolvenexcursie!

Help de WNF-vrijwilligers in jouw buurt!

Ben jij een WNF-Ranger tussen de 10 en 14 jaar en lijkt het je leuk om met het vrijwilligersteam van Kennemerland mee te denken over acties die zij voor het Wereld Natuur Fonds uitvoeren? Geef je dan nu op! Het WNF-team van Kennemerland is actief in Haarlem, Heemstede, Bloemendaal, Zandvoort, Velserbroek en Santpoort. 

Lijkt het je wat? Stuur dan vóór 18 februari een mailtje naar kennemerland@wnfregioteam.nl. Vermeld hierbij je naam je naam, leeftijd, woonplaats, school, klas én waarom je het leuk zou vinden om mee te helpen.

Meer weten over de activiteiten van het WNF Regioteam Kennemerland? Like en volg onze Facebookpagina!

Terug

> Bekijk alle activiteiten

WNF bij jou in de buurt

Vrijwilligers van de 30 WNF-Regioteams verspreid over heel Nederland organiseren activiteiten voor jong en oud, geven gastlessen, en verzorgen de verkoop van WNF-artikelen.

De vrijwilligers verwelkomen je graag op hun activiteiten en zijn altijd op zoek naar nieuwe enthousiaste leden. 

Meer over de WNF-Vrijwilligers