Mag het licht uit in Haarlem?

  • Waar

    Haarlem
  • wanneer

    zaterdag 30 maart 2019
    20.30 — 21.30 uur
Op 30 maart doen een aantal gebouwen in Haarlem het licht uit voor Earth Hour. Jij kunt ook meedoen! Reserveer een tafeltje bij één van de restaurants die een candlelight dinner organiseren, of doe zelf je lichten uit om 20.30.

Georganiseerd door WNF-Regioteam Kennemerland

Op zaterdag 30 maart vindt de wereldwijde campagne Earth Hour weer plaats. Miljoenen mensen, gemeenten en bedrijven in meer dan 175 landen zullen om 20.30 uur één uur lang het licht uit doen om te laten zien dat zij de toekomst van de aarde belangrijk vinden. Ook dit jaar zullen in en rondom Haarlem de lichten van landmarks, zoals de Grote St. Bavokerk, worden gedoofd. Daarnaast organiseren verschillende restaurants een candlelight dinner.

Candlelight dinner

Doe dit jaar samen met WNF Regioteam Kennemerland mee aan Earth Hour en laat zien dat jij onze prachtige planeet wil beschermen. Meedoen is heel simpel. Je kunt natuurlijk thuis het licht uitdoen, maar nog leuker is om een tafeltje te reserveren bij één van de restaurants in Haarlem die in het kader van Earth Hour een candlelight dinner organiseren. Welke restaurants dit zijn, maken wij zo snel mogelijk via Facebook bekend! Houd onze Facebook dus goed in de gaten. Uiteraard kun je ook thuis een candlelight dinner organiseren voor vrienden en familie.

Elke lamp die uit is, zorgt voor een duidelijker signaal. Dit wereldwijde signaal is belangrijk om het probleem en de oplossing van klimaatverandering wereldwijd op de kaart te zetten en samen de handen ineen te slaan voor de natuur op aarde. Dankzij Earth Hour maken steeds meer consumenten, bedrijven, overheden en landen duurzame keuzes.

Doe mee

Laat via ons Facebookevenement weten of je meedoet met Earth Hour. Organiseer je zelf een leuk evenement in het kader van Earth Hour? Laat het ons weten!

Terug

> Bekijk alle activiteiten

WNF bij jou in de buurt

Vrijwilligers van de 30 WNF-Regioteams verspreid over heel Nederland organiseren activiteiten voor jong en oud, geven gastlessen, en verzorgen de verkoop van WNF-artikelen.

De vrijwilligers verwelkomen je graag op hun activiteiten en zijn altijd op zoek naar nieuwe enthousiaste leden. 

Meer over de WNF-Vrijwilligers