Plastic lezing op de 61e Tong Tong Fair

 • Waar

  Den Haag
  Malieveld
 • wanneer

  maandag 27 mei 2019
  12.30 — 13.15 uur
 • voor wie

  Kinderen 3-6 jaar
  Kinderen 7-11 jaar
  Kinderen 12-17 jaar
  Volwassenen
Van 23 mei t/m 2 juni vindt het grootste Indische festival ter wereld plaats, de 61e Tong Tong Fair op het Malieveld. Hier geven WWF's oceaanexpert Vincent Kneefel en teamcoördinator van WWF Haaglanden Cees de Vos op 27 mei een lezing over de plastic soep. Kom ook luisteren en ontdek wat we kunnen doen om de plastic soep tegen te gaan.

Georganiseerd door WNF-Regioteam Haaglanden

Van 23 mei t/m 2 juni vindt het grootste Indische festival ter wereld plaats, de 61e Tong Tong Fair (voorheen Pasar Malam Besar). Naast een mix van cultuur, met veel artiesten, een originele Indonesische markt en heerlijk eten, kun je bij onze WWF verkoop-/voorlichtingstand van alles beleven.

Op 27 mei geven WWF's oceaanexpert Vincent Kneefel en teamcoördinator van WWF Haaglanden Cees de Vos een lezing: 'Plastic soep, een grote bedreiging, en wat we eraan kunnen doen'. De lezing vindt plaats in Studio Tong Tong, op het Malieveld.

Bij de WWF verkoopstand zijn leuke activiteiten te doen, voor volwassenen en kinderen. Er zal bijvoorbeeld een leuke traditionele loterijpuzzel zijn: door een puzzelstukje te leggen aan onze WNF-puzzel, maak je kans op een leuke prijs en steun je de projecten van het Wereld Natuur Fonds.

Terug

> Bekijk alle activiteiten

WNF bij jou in de buurt

Vrijwilligers van de 30 WNF-Regioteams verspreid over heel Nederland organiseren activiteiten voor jong en oud, geven gastlessen, en verzorgen de verkoop van WNF-artikelen.

De vrijwilligers verwelkomen je graag op hun activiteiten en zijn altijd op zoek naar nieuwe enthousiaste leden. 

Meer over de WNF-Vrijwilligers