Wandel tijdens Earth Hour door AquaZoo

 • Waar

  Leeuwarden
  AquaZoo Friesland
  De Groene Ster 2, 8926 XE
 • wanneer

  zaterdag 30 maart 2019
  20.00 — 21.30 uur
 • voor wie

  Kinderen 12-17 jaar
  Volwassenen
Met Earth Hour op 30 maart doen we om 20:30 één uur lang het licht uit voor de aarde. Tijdens dit uur kun je met ons meelopen in het donker door AquaZoo in Friesland.

Georganiseerd door WNF-Regioteam Friesland

Laat samen met miljoenen mensen in meer dan 180 landen zien dat je onze prachtige planeet wil beschermen. Dat kan door één uur het licht uit te doen, op 30 maart tussen 20.30 uur en 21.30 uur. Dit wereldwijde signaal is belangrijk om het probleem en de oplossing van klimaatverandering wereldwijd op de kaart te zetten en samen de handen ineen te slaan voor de natuur op aarde. Dankzij Earth Hour maken steeds meer consumenten, bedrijven, overheden en landen duurzame keuzes.

Wandeltocht in AquaZoo

De vrijwilligers van Regioteam Friesland organiseert 30 maart een wandeltocht in AquaZoo Friesland. We doen samen om 20.30 uur het licht uit en vertrekken dan het park in voor een wandeling in het donker onder begeleiding van een dierverzorger. We krijgen de unieke kans om de dieren te observeren na sluitingstijd.

Details over het evenement

 • Aanvang: 20.00 uur
 • Adres: De Groene Ster 2, 8926 XE Leeuwarden
 • Leeftijd: Vanaf 12 jaar
 • Kosten: €10,- (inclusief koffie/ thee/ chocolademelk & parkeren)
 • Opgeven: friesland@wnfregioteam.nl

  Je bent van harte welkom vanaf 20.00 uur om een warme drank te nuttigen voor wij het donker in gaan. De wandeling zal minimaal een uur duren van 20.30 tot 21.30 uur met een eventuele kleine uitloop. De minimumleeftijd voor de wandeling is 12 jaar en wij vragen een bijdrage van €10,- per persoon om dit evenement te organiseren en het WWF te steunen. De kosten zijn inclusief een warme drank en parkeerkosten.

  Graag vernemen wij of u wilt deelnemen aan deze avondwandeling en zo het WWF steunt en deelneemt aan Earth Hour. Opgeven kan via friesland@wnfregioteam.nl, er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar; vol = vol.

  Terug

  > Bekijk alle activiteiten

  WNF bij jou in de buurt

  Vrijwilligers van de 30 WNF-Regioteams verspreid over heel Nederland organiseren activiteiten voor jong en oud, geven gastlessen, en verzorgen de verkoop van WNF-artikelen.

  De vrijwilligers verwelkomen je graag op hun activiteiten en zijn altijd op zoek naar nieuwe enthousiaste leden. 

  Meer over de WNF-Vrijwilligers