Wilgen knotten in Dinteloord

 • Waar

  Dinteloord
  Kleine Dijk 7 te Dinteloord
 • wanneer

  zaterdag 16 februari 2019
  10.00 — 12.00 uur
 • voor wie

  Kinderen 7-11 jaar
Op zaterdag 16 februari 2019 is het weer tijd voor het jaarlijkse wilgenknotten rondom de boerderij van mevrouw Verstraten. Zo helpen we met zijn allen de natuur een handje

Op zaterdag 16 februari 2019 is het weer tijd voor het jaarlijkse wilgenknotten rondom de boerderij van mevrouw Verstraten. Zo helpen we met zijn allen de natuur een handje.

Kom je ook?

Zoals elk jaar zal de boerin ons weer verwennen met warme chocomel en iets lekkers. Voor gereedschap wordt gezorgd, maar je mag ook je eigen gereedschap meebrengen. Trek wel warme kleren, laarzen en handschoenen aan.

Aanmelden kan tot 9 februari 2019 bij Cornelis Simjouw via csimjouw@gmail.com. Broertjes/zusjes en vriendjes/vriendinnetjes zijn van harte welkom. Geef bij je aanmelding even aan met hoeveel personen je komt en vermeld ook een telefoonnummer, want bij slecht weer verplaatsen we de activiteit.

Mocht je nog vragen hebben dan kun je bellen met Cornelis Simjouw op telefoonnummer 06-10887570.

Regioteam West-Brabant

Terug

> Bekijk alle activiteiten

WNF bij jou in de buurt

Vrijwilligers van de 30 WNF-Regioteams verspreid over heel Nederland organiseren activiteiten voor jong en oud, geven gastlessen, en verzorgen de verkoop van WNF-artikelen.

De vrijwilligers verwelkomen je graag op hun activiteiten en zijn altijd op zoek naar nieuwe enthousiaste leden. 

Meer over de WNF-Vrijwilligers