WNF-Toertocht: Fiets voor de tijger!

 • Waar

  Driebergen
  DTC clubhuis Sportcentrum De Woerd
 • wanneer

  zondag 30 september 2018
  10.00 — 17.00 uur
 • voor wie

  Kinderen 3-6 jaar
  Kinderen 7-11 jaar
  Kinderen 12-17 jaar
  Volwassenen
Zondag 30 september organiseren de Driebergse Tourclub (DTC) en WNF een unieke familietoertocht door het mooie Utrechtse landschap. Tijdens deze gezellige tocht van 21 kilometer fiets je onder andere langs het Landgoed Bornia en de Pyramide van Austerlitz.

Georganiseerd door WNF-Regioteam Utrecht eo

Een wereld zonder tijgers... Kun je het je voorstellen? Toch is maar liefst 97% van alle tijgers verdwenen! De dieren worden opgejaagd door stropers en hun leefgebied wordt verwoest. Alle reden tot grote zorg over de laatste tijgers!

Help de tijger en fiets mee! De opbrengst van de gehele toertocht komt ten goede aan de Tijgercampagne.

Familietoertocht: 21 kilometer

Zondag 30 september organiseren de Driebergse Tourclub (DTC) en het Wereld Natuur Fonds voor de vierde keer een unieke familietoertocht door het mooie Utrechtse landschap. Tijdens deze gezellige tocht van 21 kilometer fiets je onder andere langs het Landgoed Bornia en de Pyramide van Austerlitz.

De finish van de familietocht is bij het hoofdkantoor van het Wereld Natuur Fonds in Zeist. Daar is van alles aan leuke activiteiten te doen voor jong en oud, houdt Facebook in de gaten voor meer informatie hierover. Natuurlijk is er ook wat lekkers te drinken, kan je lekker uitrusten en ga je op de foto met een panda! Het uitgebreide programma ontvang je na inschrijving.

Wil je liever niet fietsen maar wil je wel graag op het hoofdkantoor komen kijken en mee doen met de diverse activiteiten? Dat kan! Laat dan wel even weten dat je komt en met hoeveel mensen. Dit kan je doorgeven aan Thamar Keuning via utrecht@wnfregioteam.nl.

Langere afstanden

Naast deze familietoertocht kun je ook kiezen uit langere afstanden: 50, 75, 110 en 140 kilometer. Meer informatie over route en starttijden vind je op de website van DTC.

Schrijf je nu in!

Inschrijven voor de fietstocht kan via DTC-website. De inschrijfkosten voor de familietocht zijn €6,- p.p. en deelname van kinderen tot en met 12 jaar is gratis. Op de dag zelf inschrijven kan natuurlijk ook: dan betaal je € 7,- p.p.

Voor vragen of opmerkingen kan je contact opnemen met de coördinator van dit event: Thamar Keuning, via utrecht@wnfregioteam.nl.
Als je niet gaat fietsen maar wel gratis naar het hoofdkantoor wilt komen, dan mag je dat ook via deze weg melden.

Graag tot 30 september!

Terug

> Bekijk alle activiteiten

WNF bij jou in de buurt

Vrijwilligers van de 30 WNF-Regioteams verspreid over heel Nederland organiseren activiteiten voor jong en oud, geven gastlessen, en verzorgen de verkoop van WNF-artikelen.

De vrijwilligers verwelkomen je graag op hun activiteiten en zijn altijd op zoek naar nieuwe enthousiaste leden. 

Meer over de WNF-Vrijwilligers