Bekijk resultaten

Verfijn resultaten

Wanneer
Geschikt voor
Exclusief
Regio's
Marathon van Amsterdam 2017 Team Panda loopt voor de tijger

Activiteitenkalender

De kalender geeft een overzicht van alle activiteiten die WNF organiseert, zowel vanuit het hoofdkantoor in Zeist als samen met vrijwilligers door het hele land.

Verfijn resultaten

9 Resultaten gevonden
 1. Wilgen knotten in Dinteloord

  Dinteloord
  16-02-2019
  Kinderen 7-11 jaar
  Op zaterdag 16 februari 2019 is het weer tijd voor het jaarlijkse wilgenknotten rondom de boerderij van mevrouw Verstraten.
  Lees meer
 2. Uilenroepen in Bergen

  Bergen
  20-02-2019
  Kinderen 7-11 jaar
  Al roepende op zoek naar bosuilen met Arend de Jong in Bergen! Dit wil je niet missen. Geef je snel op, want vol=vol!
  Lees meer
 3. Help de padden de weg over! (2 maart)

  Overveen
  02-03-2019
  Kinderen 7-11 jaar
  Na hun winterrust gaan de padden weer op stap, maar hierbij moeten ze vaak gevaarlijke wegen oversteken. Samen met het KNNV gaan we in Overveen op excursie om te kijken waar de padden oversteken. Dan kunnen we de padden helpen als dat nodig blijkt te zijn! Loop jij op 2 maart met ons mee om de padden te helpen?
  Lees meer
 4. De terugkeer van de wolf in Nederland

  Alphen aan den Rijn
  10-03-2019
  Kinderen 12-17 jaar, Volwassenen
  Wat is wel of niet waar, van wat je allemaal hoort en leest? Hoe herken je een wolf en hoe leeft dit bij uitstek sociale dier? Melanie Pekel neemt je op een concrete en objectieve manier mee in het verhaal van de wolf. Het vrijwilligersteam van Meer en Bollenstreek organiseert voor donateurs (en introducé(e)s) een bijzondere bijeenkomst over de terugkeer van de wolf in Nederland.
  Lees meer
 5. Kruip in de huid van de wolf (13 maart)

  13-03-2019
  Kinderen 7-11 jaar
  13 maart gaan we op pad in de duinen tijdens een interactieve excursie over wolven. Sinds vorig jaar leven er namelijk wolven in Nederland en dat is best spannend! Samen met jou én je familie kruipen we in de huid van de wolf. Wat eet een wolf? Hoe praten wolven met elkaar? En hoe is het om samen een roedel te zijn?
  Lees meer
 6. Help de padden de weg over! (17 maart)

  Overveen
  17-03-2019
  Kinderen 7-11 jaar
  Na hun winterrust gaan de padden weer op stap, maar hierbij moeten ze vaak gevaarlijke wegen oversteken. Samen met het KNNV gaan we in Overveen op excursie om te kijken waar de padden oversteken. Dan kunnen we de padden helpen als dat nodig blijkt te zijn! Loop jij op 17 maart met ons mee om de padden te helpen?
  Lees meer
 7. Kruip in de huid van de wolf (20 maart)

  20-03-2019
  Kinderen 7-11 jaar
  20 maart gaan we op pad in de duinen tijdens een interactieve excursie over wolven. Sinds vorig jaar leven er namelijk wolven in Nederland en dat is best spannend! Samen met jou én je familie kruipen we in de huid van de wolf. Wat eet een wolf? Hoe praten wolven met elkaar? En hoe is het om samen een roedel te zijn?
  Lees meer
 8. Earth Hour op het WWF kantoor in Zeist!

  Zeist
  30-03-2019
  Kinderen 7-11 jaar, Kinderen 12-17 jaar, Volwassenen
  Op 30 maart is het Earth Hour! Wereldwijd doen we een uur het licht uit voor de aarde. Graag nodigen we je uit voor het Earth Hour evenement op het WWF kantoor in Zeist. Het zal een gezellige en unieke avond worden!
  Lees meer
 9. Earth Hour: Avondwandeling door het Kralingse Bos

  Rotterdam
  30-03-2019
  Kinderen 12-17 jaar, Volwassenen
  Loop jij (met je hond) mee op zaterdag 30 maart om 20:30 voor Earth Hour? Miljoenen mensen doen op deze avond het licht uit om hun steun te betonen aan de aarde. WWF organiseert samen met Simba’s Adventures een sfeervolle avondwandeling door het Kralingse Bos.
  Lees meer