Beestachtige kerststukjes | Hillegom

 • Waar

  Hillegom
  Tuincentrum De Oosteinde
  Zandlaan 22, 2181HS
 • wanneer

  zondag 16 december 2018
  13.00 — 16.00 uur
 • voor wie

  Kinderen 3-6 jaar
  Kinderen 7-11 jaar
Kom jij kerststukjes maken en lekker knutselen? Ook dit jaar zijn de Rangers en hun vriendjes en vriendinnetjes op 16 december van harte welkom bij onze sponsor Tuincentrum De Oosteinde in Hillegom.

Kom jij ook kerststukjes maken en lekker knutselen?

Ook dit jaar zijn de WNF-Rangers en hun vriendjes en vriendinnetjes van harte welkom bij onze sponsor tuincentrum De Oosteinde in Hillegom. Op zondag 16 december aanstaande staan de vrijwilligers van de WNF-Regioteams Meer- en Bollenstreek en Kennemerland voor jullie klaar! Je kunt een gaaf kerststukje maken, knutselen aan een sleutelhanger van foam of met klei en karton een leuk dierfiguur maken.

We hebben voor iedere deelnemer als extra een mooie opbergmap voor WWF-tijdschriften of andere spulletjes, gevuld met leuke stickers. Uiteraard is de verkoopkraam aanwezig met leuke WWF-artikelen!

Aanmelden

Voor meer informatie en opgeven (verplicht!) kun je tussen 19.00 uur en 21.00 uur bellen naar 0172-518929 of e-mailen naar meerenbollenstreek@wnfregioteam.nl

Praktische informatie

Het tuincentrum stelt weer materiaal ter beschikking. De gehele opbrengst komt ten goede aan de natuurbeschermingsprojecten van WWF.

Datum: zondag, 16 december 2018

Locatie: Tuincentrum De Oosteinde in Hillegom, voor route zie www.deoosteinde.nl.

Tijd: van 13.00 uur tot 16.00 uur

Kosten: € 4,50 voor WNF-Rangers, € 5,- voor niet-rangers. Denk aan je Rangerpaspoort of Rangerpas!

Terug

> Bekijk alle activiteiten

WNF bij jou in de buurt

Vrijwilligers van de 30 WNF-Regioteams verspreid over heel Nederland organiseren activiteiten voor jong en oud, geven gastlessen, en verzorgen de verkoop van WNF-artikelen.

De vrijwilligers verwelkomen je graag op hun activiteiten en zijn altijd op zoek naar nieuwe enthousiaste leden. 

Meer over de WNF-Vrijwilligers