Fotografiecursus in Wassenaar

 • Waar

  Wassenaar
  Bezoekerscentrum Dunea (De Tapuit)
  Meijendelseweg 40
 • wanneer

  zaterdag 6 oktober 2018
  13.30 uur —
  zaterdag 13 oktober 2018
  17.00 uur
 • voor wie

  Volwassenen
Ga mee natuurgebied Meijendel in en leer de begrippen als sluitertijd, diafragma, ISO en witbalans te beheersen tijdens de WWF-Fotografiecursus!

Georganiseerd door WNF-Regioteam Haaglanden

Altijd al meer uit je camera willen halen? Leer begrippen als sluitertijd, diafragma, ISO en witbalans te beheersen tijdens de WWF-Fotografiecursus! Ga mee op stap in natuurgebied Meijendel onder begeleiding van een fotograaf in hart en nieren.

Wat ga je doen?

Gedurende een wandeling van zo’n drie uur trekken we het duingebied in en legt de fotograaf gaandeweg een en ander uit over de werking van jouw camera. Tips en trucs om tot kwalitatief goede foto’s te komen kan je direct in praktijk brengen!

De cursus is geschikt voor beginnende fotografen die meer opties dan alleen de automatische stand van hun camera willen ontdekken, maar ook voor fotografen die hun basiskennis willen opfrissen. Naast de fotograaf lopen er ook vrijwilligers mee van WWF. Zij kunnen je meer vertellen over de natuurbeschermings- en natuurherstelprojecten van WWF in Nederland. Het belooft dus een zeer interactieve en informatieve middag te worden!

Neem je eigen spiegelreflex-, systeem-, of compact camera mee!

Prijs:  € 20,00 per persoon als je WWF-donateur bent (voor niet-donateurs € 30,00 per persoon)

Meld je aan

Meld je uiterlijk  30 september2018 via wnfhaaglandenpr@gmail.com aan met vermelding van:

·       Jouw keuzedatum: 6 of 13 oktober
·       Of je wel of geen donateur bent;
·       Jouw mobiele telefoonnummer;
·       het type en merk van jouw fotocamera.

Per cursus zijn er maximaal 20 plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij! Na de aanmelding ontvang je van ons een ontvangstbevestiging met meer informatie over hoe je kunt betalen.

Terug

> Bekijk alle activiteiten

WNF bij jou in de buurt

Vrijwilligers van de 30 WNF-Regioteams verspreid over heel Nederland organiseren activiteiten voor jong en oud, geven gastlessen, en verzorgen de verkoop van WNF-artikelen.

De vrijwilligers verwelkomen je graag op hun activiteiten en zijn altijd op zoek naar nieuwe enthousiaste leden. 

Meer over de WNF-Vrijwilligers