Baby orang-oetan kijkt over de schouder moeder, Borneo

Family-circle

Maak samen echt het verschil!

Steun de natuur op een manier die bij je past

Met een eigen Family Circle adopteren jullie een specifiek project voor een langere tijd en jullie bepalen volledig zelf hoe jullie bij het project betrokken willen zijn. Zo zien jullie van heel dichtbij hoe WNF in het veld werkt en wat jullie bijdrage echt mogelijk maakt. Samen met een aantal families, ondernemers of vrienden kiezen jullie zelf welk project jullie willen omarmen. Misschien hebben jullie al een specifieke diersoort in gedachten of is er een thema dat jullie persoonlijk aan het hart gaat. Bijvoorbeeld het tegengaan van stroperij, het beschermen van de Noordpool of het herstel van de natuur in Europa. We kunnen jullie inspireren en helpen om een project te selecteren waar jullie je het meeste mee verbonden voelen.

Met een Family Circle maak je substantieel verschil

Je kan met recht zeggen dat je een project adopteert. De persoonlijke invulling is volledig op maat en je wordt nauw betrokken bij de voortgang. Samen met WNF stem je af welke updates en activiteiten voor jullie belangrijk zijn.

Met je laarzen in de modder

Voor elke Family Circle kunnen we speciale activiteiten verzorgen. Jullie eigen project bezoeken tijdens een avontuurlijke veldreis is uiteraard mogelijk. En houden jullie bijvoorbeeld van een dagje uit in de Nederlandse natuur of willen jullie je laten inspireren door een interessante WNF-spreker tijdens een zakelijke bijeenkomst? Dit zijn slechts een aantal suggesties, we denken graag met jullie mee!

Dieren speuren of mee op stage?

Voor de kinderen kunnen we bijvoorbeeld bemiddelen voor meeloopstages of een natuurbeschermer voor een spreekbeurt vragen. Ze ontvangen een aantal keer per jaar het jeugd magazine en worden uitgenodigd voor speciale uitjes zoals de rangerdag.

5 redenen om een Family Circle op te richten:

  • Je adopteert één zelfgekozen project
  • Volledig verzorgd familieprogramma naar eigen wens
  • De jaarlijkse donatie vanaf € 50.000 is fiscaal aftrekbaar
  • Persoonlijke updates uit het veld met resultaten, foto’s en filmpjes
  • Een unieke veldreis met de familie naar jullie eigen project

"als gezin hebben we besloten om een concreet WNF-programma in Europa te ondersteunen. met ons enthousiasme hebben we er een aantal vrienden bij betrokken. Samen sta je sterker!"

Zoran van Gessel, oprichter Rewilding Europe Circle

Neem contact op

Voor meer informatie kun je contact opnemen met:

Frederique van Randwijck, Accountmanager Major Donors

Frédérique van Randwijck

Senior Accountmanager

Tel: +31 6 20499399

frandwijck@wwf.nl