Close up gezicht van een amoerpanter

Persoonlijke invulling

Steun de natuur op een manier die bij je past

Een eigen idee over de invulling?

Wil je een gift van € 5.000 of meer voor de natuur doen? Dan kunnen we samen met je - op basis van jouw wensen - bespreken hoe je hier invulling aan wilt geven. Zo kun je aan een specifiek thema, dier of regio schenken, maar je kunt er ook voor kiezen om de keuze aan WNF over te laten.

Afhankelijk van de hoogte van je gift zijn er verschillende mogelijkheden om je betrokkenheid op maat in te vullen. Zo kun je bijvoorbeeld op de hoogte gehouden worden van de voortgang van een project of kun je tijdens een veldreis de impact van je bijdrage in de praktijk ervaren. Je kunt rekenen op een vast contactpersoon van het WNF die je kunt bereiken voor vragen. We denken graag met je mee over de mogelijkheden. 

Twee Orinocodolfijnen (Inia geoffrensis) springen uit het water

Fonds op Naam

Vanaf € 100.000 is het mogelijk om een eigen Fonds op Naam op te richten. Met een Fonds op Naam stel je zelf het doel, thema en project van je gift vast. Je bepaalt bovendien welk percentage van de opbrengst of het vermogen jaarlijks voor uitkering beschikbaar komt. De minimum inleg is € 100.000, waarvan WNF het eigendom verkrijgt. Wij adviseren je om het vermogen af te bouwen in maximaal 15 jaar.

Rapportage en bezoek

Jaarlijks rapporteren we de toekenningen uit je fonds en kun je eventueel (op eigen gelegenheid) een bezoek brengen aan een van de projecten die verwant zijn aan het doel van je fonds.

Nieuwsgierig geworden? Lees de ervaringen van giftgever Casper ter Kuile: Oog in oog met een leeuw.

Neem contact op

Voor meer informatie kun je contact opnemen met:

Frederique van Randwijck, Accountmanager Major Donors

Frédérique van Randwijck

Senior Accountmanager

Tel: +31 6 20499399

frandwijck@wwf.nl