WNF-Rangers: Leren over wilde dieren en natuur!

Jong geleerd is oud gedaan met WNF-Rangers

WNF-Rangers is hét jeugdprogramma voor kinderen en jongeren die meer willen weten over natuur, wilde dieren en duurzaamheid. Met avontuurlijke binnen- én buitenactiviteiten, onze magazines, website en apps leren ze het hele jaar door over de schitterende natuur wereldwijd. En hoe we daar op een duurzame manier mee om kunnen gaan.

Voor ieder wat wil(d)s

Wat voorheen de WNF-Bamboeclub, de WNF-Rangerclub en WNF-LifeGuard was, heet nu voor iedereen WNF-Rangers. Uiteraard houden we rekening met de leeftijdsfase van je (klein)kind, dus er is voor ieder wat wil(d)s. Ook voor enthousiaste volwassenen die mee willen doen. Als je je (klein)kind WNF-Ranger maakt geef je hem of haar niet alleen leerzame natuurervaringen. Jullie helpen ook de natuur wereldwijd te beschermen en te herstellen!

WNF-Ranger 3 - 6 jaar

Als WNF-Ranger maken jonge kinderen op een speelse manier kennis met de natuur en wilde dieren. Leuk én leerzaam!

Je ontvangt voor € 3,95 per maand 4 keer per jaar het magazine Ranger Junior, een leuk welkomstcadeau en een clubpas voor gratis toegang of korting bij ruim 40 dierentuinen en attractieparken.

Geef een WNF-Ranger op

Pandamoeder die haar baby stevig vasthoudt en knuffelt, jong kijkt tevreden in de camera

WNF-Ranger 7 - 11 jaar

Is jouw kind gek op wilde dieren? Meld dan je kind aan als WNF-Ranger!

Voor € 2,50 per maand ontvang je 6 keer per jaar het magazine Ranger Report, je eigen WNF-Rangerpas, een leuk welkomstcadeau en gratis toegang of korting bij dierentuinen en attractieparken.

Geef een WNF-Ranger op

Een groep trekkende Afrikaanse olifanten in het Amboseli National Park, Kenia

WNF-Ranger vanaf 12 jaar

Wil je alles over dieren, natuurbescherming, duurzaamheid en het klimaat weten? Word dan WNF-Ranger.

Voor € 2,25 per maand krijg je 4 keer per jaar het magazine Ranger World. Hierin lees je van alles over bijzondere dieren en indrukwekkende plekken op aarde.

Word WNF-Ranger!

Machli in het Ranthambore National Park