word Vrijwilliger bij het Wereld Natuur Fonds

Wij staan voor de natuur! Jij ook? Misschien is vrijwilliger worden bij WNF dan iets voor jou?

Soorten vrijwilligerswerk

WNF-Regioteam

Vrijwilliger Ina van Brummelen van WNF-Regioteam Meer & Bollenstreek in actie

Het WNF heeft 30 regioteams. Als vrijwilliger bij een regioteam kun je o.a. evenementen en activiteiten organiseren, gastlessen geven op scholen, meehelpen aan de WNF-campagnes.

Landelijk WNF-Actieteam

Als vrijwilliger van het WNF-Actieteam help je mee op grote evenementen. Bijvoorbeeld als gastvrouw of gastheer, geven van voorlichting, bemensen van WNF-stands of als logistieke hulp.

WNF-Promotor

Je kunt ons ook actief online helpen om de aarde door te geven. Hoe? Door WNF-Promotor te worden en je eigen Facebook, LinkedIn, WaarBenJij, Zoom en Pinterestpagina een WNF-look geven, en door WNF nieuws en campagnes te verspreiden via social media.

Start je eigen actie

rijwilliger Leon van de Ster fiets Tour de Frans om geld op te halen voor oa het WNF

Door het organiseren van een (fondsenwervende) actie of evenement kun je geld inzamelen voor de natuur. Via de website JustGiving.nl kun je je eigen actiepagina aanmaken.

WNF bij jou in de buurt

Vrijwilligers van de 30 WNF-Regioteams maken het Wereld Natuur Fonds zichtbaar in de regio door het organiseren van leuke activiteiten voor jong en oud, het geven van lezingen en gastlessen, en de verkoop van WNF-artikelen.

Wil je graag iets samen doen met de WNF-vrijwilligers? Dat kan! Neem dan contact op met het team bij jou in de buurt

De vrijwilligers verwelkomen je ook graag op hun activiteiten en zijn altijd op zoek naar nieuwe enthousiaste leden. Voor meer informatie:

Meer info

Wil je ook vrijwilliger worden? Wil je meer weten over vrijwilligerswerk bij het WNF? Kijk voor uitgebreide informatie op onze speciale vrijwilligerssite.