Een vrijwilliger schminckt en beschildert een meisje bij het Scheepvaartmuseum

Word vrijwilliger

Help mee om samen de natuur te beschermen!

Wil je graag iets doen voor de natuur? Vind je het leuk om je samen met andere enthousiaste mensen in te zetten voor bedreigde dieren als de tijger en de olifant? Heel veel is mogelijk als vrijwilliger bij WNF!

Vrijwilliger zijn bij WNF is leuk, inspirerend, voelt goed… je ontmoet anderen, je kunt je ontwikkelen en doen wat bij je past. Lees meer en meld je aan als vrijwilliger!

Vrijwilligerswerk in de buurt

Wil je graag iets in je buurt of regio doen voor WNF, dan is vrijwilliger worden bij een van de 30 regioteams iets voor jou. Je kunt o.a. evenementen en activiteiten organiseren, gastlessen geven op scholen en meehelpen bij WNF-campagnes.

Lees meer en aanmelden

Af en toe iets doen voor WNF

Heb je niet zoveel tijd, maar wil je WNF graag een paar keer per jaar helpen op grote evenementen? Meld je dan aan voor het WNF-Actieteam. Je bent bijvoorbeeld gastvrouw of -heer, je geeft voorlichting, staat in een WNF-stand of werkt als logistieke hulp.

Lees meer en aanmelden

WNF online helpen

Je kunt ons ook actief online helpen om de aarde door te geven. Hoe? Door WNF-Promotor te worden en je eigen Facebook, LinkedIn, Instagram en Pinterestpagina een WNF-look te geven, en door nieuws en onze campagnes te verspreiden via social media.

Lees meer en aanmelden

Zelf iets doen? Start je eigen actie

Door het organiseren van een (fondsenwervende) actie of evenement kun je geld inzamelen voor de natuur. Je kunt ook meedoen met een event en/of een actie ondersteunen.

Lees meer en Go Wild

rijwilliger Leon van de Ster fiets Tour de Frans om geld op te halen voor oa het WNF