Parque Nacional do Juruena Amazone WWF Brazil

Geef de aarde GROENER door!

Wist je dat je WNF ook in je testament kunt zetten?

Laat je idealen voortleven met een erfenis als 'toegift'

Iedereen maakt zich in zijn leven wel ergens sterk voor. Door voor een ander klaar te staan, iets weg te geven of te doneren. Simpelweg omdat we dat belangrijk vinden. Met een toegift kun je nóg een keer opkomen voor wat je belangrijk vindt, bijvoorbeeld de natuur wereldwijd. Want we hebben maar één aarde waar al het leven van afhankelijk is.

Contact en advies

Wil je persoonlijk advies en hulp bij het opstellen van je testament? Of wil je meer weten over de mogelijkheid dat WNF als executeur voor je optreedt? Neem vrijblijvend contact met ons op:

Karin Gerritsen

tel: 030-6937309

e-mail: kgerritsen@wwf.nl

CONTACT EN ADVIES

Brochure

Eerst meer weten over nalaten aan WNF? Vraag dan gratis en vrijblijvend onze brochure aan, vol verhalen en tips. Je ontvangt dan ook het handige 'Mijn Erfenisdossier'.

AANVRAGEN BROCHURE

WNF-Ambassadeur Loretta Schrijver:

“Een paar jaar geleden heb ik het berggorilla-project in Virunga National Park bezocht. Het was indrukwekkend en ontroerend om van zo dichtbij mee te maken hoe hard er door het Wereld Natuur Fonds wordt gewerkt aan een toekomst voor de lokale bevolking én de gorilla’s. Daarom heb ik dit project opgenomen in mijn testament.”

Meer persoonlijke verhalen

Testament in 6 stappen

Sommige zaken zijn gewoon te belangrijk om niet te regelen. Het op papier zetten van je wensen geeft vaak rust en hoeft niet ingewikkeld of duur te zijn.

LEES VERDER

Nalaten aan een favoriete diersoort?

Wil je nalaten aan bijvoorbeeld de tijger, de orang-oetan of aan een bepaald natuurgebied, zoals de Amazone? Dat kan natuurlijk.

NALATEN AAN DIER OF GEBIED

Veelgestelde vragen over testament

Moet ik naar de notaris?

Hoe zit het met belasting op mijn erfenis?

Hoe wordt mijn nalatenschap besteed?

Bekijk alle vragen en antwoorden

WNF al in je testament?

Heb je WNF opgenomen in je testament? We horen het graag! Dan kunnen we je namelijk passend bedanken, op de hoogte houden en uitnodigen voor onze jaarlijkse Voorjaarsbrunch.

LAAT HET ONS WETEN

Voorjaarsbrunch

Elk jaar organiseren we voor iedereen die WNF heeft opgenomen in zijn of haar testament een heerlijke Voorjaarsbrunch met inspirerende sprekers.

Video en foto's

Afwikkeling testament

Ben je executeur of nabestaande? En heb je vragen over de afwikkeling? Onze juridische afdeling helpt je graag verder.

AFWIKKELING

logo Nutestament.nl

Regel je nalatenschap eenvoudig online

Normaal ga je bij het maken van een testament twee keer naar de notaris. De eerste keer voor het laten opmaken van een concept-testament. De tweede keer voor het tekenen van het uiteindelijke testament. Als je behoefte hebt aan advies van de notaris, dan is deze manier aan te raden. Weet je echter al zeker wat je wensen zijn, dan kun je via een handige module op nutestament.nl zelf een concept opstellen. Je hoeft dan alleen nog maar naar de notaris voor het doornemen en tekenen van het uiteindelijke testament. Uiteraard bespaart dit tijd en geld. Ontdek hoe het werkt op www.nutestament.nl.