IJsbeer met jongen in de sneeuw in Canada

WNF in uw testament

Samen sterk voor de natuur

De aarde geeft ons alles, en de natuur heeft zijn enorme veerkracht bewezen. Maar die rek is niet eindeloos. Willen we de achteruitgang van de biodiversiteit, de overexploitatie van natuurlijke hulpbronnen en de vervuiling een halt toeroepen, dan moeten we ons vastberaden inzetten voor duurzame oplossingen. Samen met de vele mensen die onze visie delen, ontwikkelen en in praktijk brengen. En samen met u. 


Uw testament geeft de aarde door

U kunt op een heel bijzondere manier bijdragen aan het natuurbeschermingswerk van het Wereld Natuur Fonds; door WNF op te nemen in uw testament. U bepaalt met een testament zélf wat er later met uw bezit gebeurt. Het is goed om daar over na te denken.
Het kan fijn zijn om te weten dat alles goed geregeld is, en te leven in het besef dat ook u in de toekomst bijdraagt aan een betere wereld. 

Bovendien is het goed om te weten dat WNF geen belasting hoeft te betalen over uw erfenis. Dus of het nu om een groot of een klein bedrag gaat, alles komt ten goede aan de natuur.


Begeleiding bij WNF in uw testament

Wilt u meer weten over WNF in uw testament, dan kunt u geheel vrijblijvend de brochure 'Het Wereld Natuur Fonds in uw testament' aanvragen.

Uw persoonlijk adviseur bij het Wereld Natuur Fonds, Karin Gerritsen, bespreekt graag persoonlijk met u de mogelijkheden om het Wereld Natuur Fonds in uw erfenis op te nemen. Ook kan zij u begeleiden bij het opstellen of wijzigen van uw testament

Heeft u WNF opgenomen in uw testament? Laat het ons weten. U kunt een kopie van het gedeelte van uw testament opsturen waarin u het WNF benoemt. Of u kunt deze Belofte invullen
Zo kunnen wij uw eventuele specifieke wensen met u bespreken en u op de hoogte houden van de ontwikkelingen.

Voor vragen, advies en begeleiding kunt te allen tijde contact opnemen met

Karin Gerritsen, T 030-6937309 (direct), E kgerritsen@wwf.nl.

Begeleiding bij uw testament?

Overweegt u het Wereld Natuur Fonds op te nemen in uw testament? Dan helpen wij u graag. 

Voor persoonlijk advies en hulp bij het opstellen van uw testament kunt u contact opnemen met:

Karin Gerritsen

030-6937309 (direct).

Persoonlijk advies en contact

Vraag brochure aan

Wilt u meer informatie ontvangen? Vraag vrijblijvend de brochure 'Het Wereld Natuur Fonds in uw testament' aan.