Zeeschildpad zwemt net onder het wateroppervlak bij Cuba

Do's en don'ts voor een happy holiday

Teken de pledge!

Ik ga op vakantie en neem (niet) mee

Een mooi sieraad van schildpad of koraal, een selfie met een tijger, een ritje maken op een olifant... Van een bijzondere reis neem je graag een mooie herinnering mee. Maar door geen foute souvenirs te kopen én niet mee te doen aan excursies waar wilde dieren voor worden gebruikt, help jij mee wildlife crime te stoppen! Veel mensen zijn niet goed op de hoogte van de do’s en don’ts op reis. Tijd om deze belangrijke facts onder de aandacht te brengen, en jij kunt helpen! Dus zet ook je naam onder de pledge 'Ik stop wildlife crime' en spread the word onder alle reizigers die je kent!

Ja, ik teken de pledge help wildlife crime te stoppen!

Je gegevens

Het Wereld Natuur Fonds legt je gegevens vast volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming. We houden je eenmalig op de hoogte over de resultaten van deze actie. Wanneer je hebt aangevinkt dat je ook een van onze nieuwsbrieven wilt ontvangen, dan sturen we je deze toe. Als je deze niet meer wilt ontvangen, dan kun je je bij elke mail afmelden.

Wil je meer weten over WWF en jouw gegevens? Lees meer in onze privacy policy. Je kunt ons ook gratis bellen (0800-1962) of mailen (info@wwf.nl).

Deelnemers
23708

Heb je een vraag? Bel ons!

0800-1962 (gratis)

Je kunt ons bellen op werkdagen

tussen 09:00 en 17:00 uur