Zeeschildpad zwemt net onder het wateroppervlak bij Cuba

Do's en don'ts voor een happy holiday

Teken de pledge!

Ik ga op vakantie en neem (niet) mee

Een mooi sieraad van schildpad of koraal, een selfie met een tijger, een ritje maken op een olifant... Van een bijzondere reis neem je graag een mooie herinnering mee. Maar door geen foute souvenirs te kopen én niet mee te doen aan excursies waar wilde dieren voor worden gebruikt, help jij mee wildlife crime te stoppen! Veel mensen zijn niet goed op de hoogte van de do’s en don’ts op reis. Tijd om deze belangrijke facts onder de aandacht te brengen, en jij kunt helpen! Dus zet ook je naam onder de pledge 'Ik stop wildlife crime' en spread the word onder alle reizigers die je kent!

Ja, ik teken de pledge en maak kans op een gave Vaude dagrugzak of WWF-Dopper!

1: Je gegevens
De voorwaarden zijn van toepassing op de actie ‘Maak kans op een gave Vaude dagrugzak of WWF-Dopper’, hierna te noemen: ‘actie’, die wordt georganiseerd door Stichting het Wereld Natuur Fonds-Nederland gevestigd te Zeist, hierna te noemen ‘WWF’.

WWF organiseert deze actie. Door het achterlaten van je gegevens op www.wwf.nl/vakantie maak je kans op een Vaude dagrugzak of een WWF-dopper.
1.   De actie loopt van 5 juni 2018 tot 31 augustus 2018.
2.   Deelname aan de actie is mogelijk vanaf 18 jaar.
3.   Alle personen die deelnemen aan de actie zijn gebonden aan deze actievoorwaarden.

Hoe werkt deze actie?
1.   Bij het achterlaten van je gegevens op de pagina www.wwf.nl/vakantie maak je kans op een Vaude dagrugzak of WWF-dopper
2.   Er worden 5 dagrugzakken en 10 doppers verloot
3.   De trekking vindt plaats op 3 september 2018.
4.   Winnaars krijgen via e-mail bericht.
 
Wijzigingen/beëindiging actie
WWF behoudt zich het recht voor de actie voortijdig te beëindigen danwel te verlengen. WWF kan daarnaast op elk tijdstip deze voorwaarden herzien. De aanpassingen op de voorwaarden zijn dan met onmiddellijke ingang van toepassing.
WWF stelt alleen de winnaars persoonlijk op de hoogte van de uitslag van de winactie. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Het Wereld Natuur Fonds legt je gegevens vast volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming.  We houden je eenmalig op de hoogte over de resultaten van deze actie.  Indien je toestemming hebt gegeven, mailen we je over nieuwe acties waaraan je kunt deelnemen. Als je deze niet wilt ontvangen, kun je je in elke mail afmelden.
Wil je meer weten over WWF en jouw gegevens? Lees meer in onze privacy policy. Je kunt ons ook gratis bellen op 0800-1962 of mailen info@wwf.nl

Deelnemers
22563

Heb je een vraag? Bel ons!

0800-1962 (gratis)

Je kunt ons bellen op werkdagen

tussen 09:00 en 17:00 uur