Earth Hour 2018

Earth Hour 24 maart 2018 20:30 uur

Eén uur het licht uit voor de aarde

Doe je ook mee met deze wereldwijde beweging?

00
Dagen
:
00
Uren
:
00
Minuten
:
00
Seconden

Ja, ik Doe mee

Wij doen mee met Earth Hour!

Kijk op de kaart hieronder waar personen en organisaties het licht uitdoen voor de aarde. Schrijf je in en jouw lichtje verschijnt ook op de kaart!

Waarom Earth Hour?

Omdat we ons zorgen maken over de toekomst van onze planeet. Daarom doen we samen met miljoenen mensen, steden, bedrijven en organisaties over de hele wereld tijdens Earth Hour 1 uur het licht uit.

Een grote bedreiging voor de natuur op aarde is klimaatverandering. Dat zie je op de kwetsbare Noordpool waar het zee-ijs in rap tempo smelt, of bij koraalriffen die verbleken en afsterven. Veel dieren gaan hierdoor een onzekere toekomst tegemoet.

Doe ook 1 uur het licht uit op 24 maart 2018 of haak aan bij één van de activiteiten bij jou in de buurt. Doe je mee?

Live uitzending vanaf de Erasmusbrug in Rotterdam

NOS zendt vanaf 20.15 uur het officiële startsein met astronaut en WNF-ambassadeur André Kuipers uit. Kom ook en zet samen met André de Erasmusbrug op zwart! We verzamelen om 20 uur bij het monument op Leuvehoofd in Rotterdam.

Dinner in the Dark

Dit jaar willen we in Nederland een groot signaal afgeven met het Earth Hour Dinner in the Dark. Eet je ook mee in het donker? Dat kan gewoon thuis met je gezin of vrienden, met collega’s, een straatdiner of in één van de deelnemende restaurants.

Mensen dineren bij kaarslicht