Haai-alarm!

Met jong en oud in actie voor de haai. Help de haai naar veilig water.

Geef direct

Haai-alarm!

Tijdens de actie Haai-alarm! komen het Wereld Natuur Fonds en NPO Zapp met jong en oud in actie voor de bedreigde haai. Doel: zoveel mogelijk giften ophalen voor het reddingsplan.

De campagne wordt op 13 mei afgesloten met een tien uur durende Zapp Your Planet-marathon die live wordt uitgezonden op NPO Zapp op 3. Je kunt direct een gift geven of een actiepakket aanvragen voor een kind via de site van Zapp.

Wees slimmer dan een kind!

De kinderen in Nederland voeren nu volop actie voor de haai. En ze weten er alles over. Zorg dat jij gehaaide antwoorden kunt geven als er een kind om een bijdrage komt vragen of je aan de keukentafel te slim af wil zijn. Volg de serie 'Slimmer dan een kind' op ons You Tube-kanaal!

Groep haaien in tropisch water
Groep haaien in tropisch water

Siem voert actie voor de haai, portretfoto met bord erbij

In de spotlight: de actie van Siem!

Ook kinderen slaan alarm voor de haai, samen met NPO Zapp. Siem is één van de actievoerders. Via de facebook-accounts van zijn ouders vraagt hij aan iedereen om zijn actie voor de haai te ondersteunen!

STEUN DE ACTIE VAN SIEM

Haailights

Hou het YouTube kanaal van het Wereld Natuur Fonds in de gaten voor de nieuwste actievideo’s, vol met campagnehaailights.

Bekijk gelijk deze video.

Het reddingsplan

Met de opbrengsten gaan we alles op alles zetten om de haai te redden! Dat doen we door een veiliger zeegebied te creëren in de Grote Oceaan, acties te voeren om de vraag naar haaienproducten te verminderen en de internationale handel in deze producten tegen te gaan. Daarnaast gaan we de haaienpopulatie in onze eigen Noordzee herstellen.

Veelgestelde vragen

Wat gebeurt er met mijn gift?
Wat kan ik nog meer doen?
Zit ik eraan vast?
Kan ik ook met mijn bedrijf een donatie doen?