Illustratie van dag- en nachtdieren op de savanne, gemaakt voor Panda Winter 2016

Gratis proefnummer Panda Magazine

Heb je hart voor dieren en geef je om de aarde? Maak kennis met het werk van WNF en de prachtige natuur die we beschermen, en vraag vrijblijvend een proefnummer van ons donateursblad Panda Magazine aan. We zijn benieuwd wat je van ons blad vindt!

Lees hier het nieuwste nummer van Panda Magazine:

Vul hier je gegevens in, dan sturen we het magazine zo snel mogelijk naar je toe.

1

Door dit formulier te versturen ga je ermee akkoord dat WNF je eenmalig belt met informatie over haar activiteiten en fondsenwerving.

Het Wereld Natuur Fonds legt je gegevens vast volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming. We kunnen je gegevens gebruiken om je te informeren over onze activiteiten, projecten en producten.  In de nieuwsbrieven die je van ons ontvangt kun je altijd je voorkeuren doorgeven.

Wil je meer weten over WWF en jouw gegevens? Lees meer in onze privacy policy. Je kunt ons ook gratis bellen (0800-1962) of mailen (info@wwf.nl).

Winnaar WNF-Frans Lanting Photo Award 2014

Vaker de Panda lezen?

Als donateur van het Wereld Natuur Fonds ontvang je elk kwartaal het Panda magazine met daarin achtergronden over onze projecten, verhalen over de diersoorten waar WNF zich voor inzet en leuke en interessante weetjes uit de natuur.

Word donateur

Heb je een vraag? Bel ons!

0800-1962 (gratis)

Je kunt ons bellen op werkdagen

tussen 09:00 en 17:00 uur