Vraag gratis het magazine natuurtalenten aan

Ken jij een kind dat gek is op dieren, natuur of koken? Vraag dan hier het gratis tijdschrift Natuurtalenten aan. Het leukste tijdschrift voor lekkerbekken met een hart voor de natuur. Het is gemaakt door de kidsreporters van de Kids Climate Conference. Met onder andere spelletjes, tips en recepten en interviews met astronaut André Kuipers en de Nederlandse Prinses Laurentien. Heerlijk leesvoer voor de hele familie! Vraag het tijdschrift snel aan want op = op!

Vul hier jouw gegevens in (tijdschrift wordt op naam volwassene verzonden).

1

Door dit formulier te versturen ga je ermee akkoord dat WNF in samenwerking met CenterParcs je eenmalig een mail stuurt met informatie over activiteiten en producten. Daarnaast houdt WNF je per mail op de hoogte over de Kids Climate activiteiten.

Het Wereld Natuur Fonds legt je gegevens vast volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming. We kunnen je gegevens gebruiken om je te informeren over onze activiteiten, projecten en producten.  In de nieuwsbrieven die je van ons ontvangt kun je altijd je voorkeuren doorgeven.

Wil je meer weten over WWF en jouw gegevens? Lees meer in onze privacy policy. Je kunt ons ook gratis bellen (0800-1962) of mailen (info@wwf.nl).