Speakers event

WNF-Regioteam:Landelijk
Datum en tijd: 5 april 2018     18.00 - 22.00
Leeftijdscategorie: Volwassenen
Locatie:Museum Voorlinden te Wassenaar

Laat je inspireren tijdens het speakers­ event! Deze jaarlijks terugkerende avond vindt plaats op een mooie locatie met bijzondere sprekers.

Thema en sprekers

Het thema dit jaar is Azië. Maak kennis met 2 bijzondere sprekers:

  • Ruben Terlou, fotograaf & presentator ‘Door het hart van China’. Ruben Terlou werd vorig jaar in een klap bekend door zijn serie ‘Langs de Oevers van de Yangtze’. Vanaf januari 2018 wordt zijn 7­delige serie ‘Door het Hart van China’ door de VPRO uitgezonden. Hij neemt ons mee door China.
  • Stuart Chapman, programmahoofd WWF-Laos. De charismatische Stuart Chapman is geboren in de UK en sinds 2008 woonachtig op Laos. Vanaf zijn 5e jaar wist hij al dat hij “naturalist” wilde worden. Hij is meer dan 25 jaar werkzaam voor WWF op diverse plekken in Azië en geeft een indruk van ons werk in het veld.

Contact

Het speakers event is op uitnodiging en bedoeld voor relaties van WNF, maar als je geïnteresseerd bent neem vooral contact met ons op. Ook introducees zijn welkom. Contactpersoon is Stijn Wopereis.

Groep kluten bij zonsondergang in het Dongtingmeer, behorend tot de Ramsar Wetlands, bij Yueyang in provincie Hunan, China

Terug

WNF bij jou in de buurt

Vrijwilligers van de 30 WNF-Regioteams verspreid over heel Nederland organiseren activiteiten voor jong en oud, geven gastlessen, en verzorgen de verkoop van WNF-artikelen.

De vrijwilligers verwelkomen je graag op hun activiteiten en zijn altijd op zoek naar nieuwe enthousiaste leden.