Vleermuizen spotten | Hoeven

WNF-Regioteam:West-Brabant
Datum en tijd: 26 augustus 2017     20.00 - 21.30
Leeftijdscategorie: WNF-Ranger (6-12 jaar)
Locatie:Het park bij Bovendonk in Hoeven (Hofstraat 8)
Vleermuizen

Vleermuizen eng?

Wist je dat in het weekend van 25 en 26 augustus de Europese Nacht van de Vleermuis is?

Veel mensen zijn bang van vleermuizen, omdat ze dan denken aan vampiers en hondsdolheid en andere enge dingen. Een vleermuis is echter een uniek dier: het is het enige zoogdier dat kan vliegen, maakt gebruik van echolocatie en eet in een zomerseizoen wel een kilo insecten op.

Vleermuizenavond

Op zaterdag 26 augustus van 20.00-21.30 uur organiseren wij samen met Joke Stoop van de zoogdierenwerkgroep van de KNVV een vleermuizenavond. Joke gaat ons van alles vertellen over vleermuizen en daarna gaan we kijken of we met een batdetector vleermuizen kunnen spotten. Kom je ook?

Aanmelden

Aanmelden kan bij Cornelis Simjouw via csimjouw@gmail.com. Broertjes/zusjes en vriendjes/vriendinnetjes zijn van harte welkom. Geef bij je aanmelding even aan met hoeveel personen je komt en vermeld ook een telefoonnummer, want bij regenweer vliegen de vleermuizen niet en dan verplaatsen we de activiteit naar september.

Volg ons team op Facebook

Terug

WNF bij jou in de buurt

Vrijwilligers van de 30 WNF-Regioteams verspreid over heel Nederland organiseren activiteiten voor jong en oud, geven gastlessen, en verzorgen de verkoop van WNF-artikelen.

De vrijwilligers verwelkomen je graag op hun activiteiten en zijn altijd op zoek naar nieuwe enthousiaste leden.