Wilgen knotten | Dinteloord

WNF-Regioteam:West-Brabant
Datum en tijd: 11 februari 2017     10.00 - 12.30
Leeftijdscategorie: WNF-Ranger (6-12 jaar)
Locatie:Kleinedijk 7 te Dinteloord
Kom je ook wilgenknotten op zaterdag 11 februari? Van 10.00 tot 12.30 uur steken we de handen uit de mouwen rondom de boerderij van mevrouw Verstraten aan de Kleinedijk 7 te Dinteloord. Zo helpen we het landschap in stand te houden rond de boerderij.

De boerin ontvangt ons met warme chocolademelk en heeft ook iets lekkers voor tussendoor en bij het weg gaan. Ben je 8 jaar of ouder? Dan ben je van harte welkom. Je mag ook je broer, zus, vriendje of vriendin meebrengen.

Trek warme kleding, laarzen en handschoenen aan. Er zijn zagen aanwezig, maar je mag ook je eigen zaag of snoeischaar meenemen.

Als het zaterdag 11 februari regent, sneeuwt of hard waait, neem dan even contact met ons op om te vragen of het doorgaat. Eventueel wordt de activiteit dan verzet naar 18 februari.

Meld je aan via Cornelis Simjouw, csimjouw@gmail.com. Bij aanmelding graag je naam en telefoonnummer opgeven én met hoeveel personen je komt.

Voor meer informatie op die dag kun je contact opnemen met Cees Barendregt: 06-55836522 of 0167-523485.

Graag tot ziens op 11 februari!

Vriendelijke groet,

WNF-Regioteam West-Brabant
Cees Barendregt

Terug

WNF bij jou in de buurt

Vrijwilligers van de 30 WNF-Regioteams verspreid over heel Nederland organiseren activiteiten voor jong en oud, geven gastlessen, en verzorgen de verkoop van WNF-artikelen.

De vrijwilligers verwelkomen je graag op hun activiteiten en zijn altijd op zoek naar nieuwe enthousiaste leden.