WNF-Toertocht: Fiets voor de tijger!

WNF-Regioteam:Utrecht e.o.
Datum en tijd: 24 september 2017     10.00
Locatie:DTC clubhuis Sportcentrum De Woerd, De Woerd 3, 3972 KD Driebergen

Een wereld zonder tijgers... Kun je het je voorstellen? Toch is maar liefst 97% van alle tijgers verdwenen! De dieren worden opgejaagd door stropers en hun leefgebied wordt verwoest. Alle reden tot grote zorg over de laatste tijgers!

Help de tijger en fiets mee! De opbrengst van de gehele toertocht komt ten goede aan de Tijgercampagne.

Familietoertocht: 20 kilometer

Zondag 24 september organiseren de Driebergse Tourclub (DTC) en het Wereld Natuur Fonds een unieke familietoertocht door het mooie Utrechtse landschap. Tijdens deze gezellige tocht van 20 kilometer fiets je onder andere langs het Landgoed Bornia en de Pyramide van Austerlitz.

De finish van de toertocht is bij het Wereld Natuur Fonds. Hier krijg je een rondleiding en kun je meedoen aan leuke spellen, waarbij je het opneemt tegen je ouders of andere WNF-Rangers. Aan het einde van de dag krijg je een bedankje mee en kan je op de foto met een panda! Het uitgebreide programma ontvang je na inschrijving.

Langere afstanden

Naast deze familietoertocht kun je ook kiezen uit langere afstanden voor de echte toerfietsers: 50, 75, 110 en 140 kilometer. Meer informatie over route en starttijden vind je op de website van DTC.

Schrijf je nu in!

Inschrijven kan via DTC-website. De inschrijfkosten zijn €6,- p.p. en deelname van kinderen tot en met 12 jaar is gratis. Op de dag zelf inschrijven kan natuurlijk ook: dan betaal je € 7,- p.p.

Voor vragen en opmerkingen kun je contact opnemen met de coördinator van dit event: Thamar Keuning, via utrecht@wnfregioteam.nl

Graag tot 24 september!

Terug

WNF bij jou in de buurt

Vrijwilligers van de 30 WNF-Regioteams verspreid over heel Nederland organiseren activiteiten voor jong en oud, geven gastlessen, en verzorgen de verkoop van WNF-artikelen.

De vrijwilligers verwelkomen je graag op hun activiteiten en zijn altijd op zoek naar nieuwe enthousiaste leden.