Blijf op de hoogte

In onze nieuwsbrieven houden we je op de hoogte van onze projecten, resultaten, activiteiten, speciale acties en producten.

Aanmelden

Pers

Persberichten vind je bij onze persafdeling.

Naar Pers

Dino Sport rent geld bij elkaar voor WNF

De kinderen van sportclub Dino Sport uit Den Haag hebben zich afgelopen zaterdag 11 maart de benen uit het lijf gelopen. Ze deden mee aan de City-Pier-City-loop. Hiermee hebben ze geld opgehaald voor de bescherming van wilde dieren.

Sportclub Dino Sport uit Den Haag loopt de CpC-loop om geld op te halen voor WNF

Maar liefst 20 kinderen hebben fantastisch hun best gedaan. Ze zijn allemaal lid van Dino Sport, een sportclub voor kinderen van alle leeftijden die spelenderwijs sporten combineert met handige levenslessen, zoals zelfverdediging en omgaan met pesters.

Ernst en Bobbie

Dit jaar had de loop een Ernst en Bobbie-thema en dat viel in de smaak! Er was veel muziek en dat maakte de kinderen nóg enthousiaster. Uiteindelijk hebben ze een prachtig bedrag van 340 euro bij elkaar gekregen om te doneren aan WNF!

Sportclub Dino Sport ontvangt een oorkonde voor de prestatie

2018

Het was zo'n succes, dat ze volgend jaar zeker weer meedoen! Dino Sport wil zelfs gaan uitbreiden: ook de oudere kinderen doen in 2018 mee, op de langere afstanden. De trainers zijn vanzelfsprekend apetrots, en wij ook! Wat een geweldige prestatie kids, ga zo door!