Blijf op de hoogte

In onze nieuwsbrieven houden we je op de hoogte van onze projecten, resultaten, activiteiten, speciale acties en producten.

Aanmelden

Pers

Persberichten vind je bij onze persafdeling.

Naar Pers

DOE MAAR LEKKER DUURZAAM weer van start

Voor het 5e jaar op rij start DOE MAAR LEKKER DUURZAAM, een initiatief van de Nationale Postcode Loterij met Unilever en Albert Heijn als partners.

Cadeaukaart

Begin november krijgen alle Nederlandse huishoudens die meespelen met de Postcode Loterij een cadeaukaart ter waarde van €12,50. Hiermee kunnen duurzamere producten worden afgerekend bij Albert Heijn. Bovendien zitten er bij de cadeaukaart receptenkaarten met lekkere gerechten voor 4 personen met maximale waarde van €12,50. De cadeaukaart is geldig tot en met zondag 18 november 2017.

Laagdrempelig duurzaam

Met de actie wil de Postcode Loterij duurzamer eten een boost geven en op een laagdrempelige manier laten zien dat duurzaam eten niet alleen ontzettend lekker is, maar ook een goed gevoel geeft. Want bij duurzame productie wordt gestreefd naar een zo’n laag mogelijke impact op mens, dier en milieu. Door bewuster te kiezen kan iedereen zijn steentje bijdragen aan een betere wereld. Kijk voor meer informatie en recepten op www.doemaarlekkerduurzaam.nl.