Blijf op de hoogte

In onze nieuwsbrieven houden we je op de hoogte van onze projecten, resultaten, activiteiten, speciale acties en producten.

Aanmelden

Pers

Persberichten vind je bij onze persafdeling.

Naar Pers

Kluis gekraakt voor de tijger

Een Bengaalse tijger ligt in het gras in Bandhavgarh National Park in India

Geweldig nieuws vanuit de YouTube-serie De Kluis: het WWF-team heeft gewonnen! Dankzij Ruben Fernhout (MC The Party Squad), vlogger Nienke Plas en presentator Tim Senders kunnen we de bedreigde tijger beter beschermen.

De Kluis is de grootste Nederlandse YouTube-serie ooit, gemaakt door StukTV en de Nationale Postcode Loterij. In elke aflevering probeert een team van drie bekende Nederlanders er met de inhoud van de kluis vandoor te gaan. De opbrengst is bestemd voor goede doelen die gesteund worden door de Nationale Postcode Loterij.

24 uur per dag bewaakt

De kluis staat op een groot afgesloten terrein dat 24 uur per dag wordt bewaakt door Giel, Thomas en Stefan van StukTV. Als bewakers leven, eten en slapen ze enkele weken op deze locatie. Ze hebben geen idee wanneer een team van overvallers van plan is om hun slag te slaan.

Kijk mee

Ruben, Nienke en Tim hebben de kluis gekraakt door risico’s te nemen en superstrak samen te werken. Echt teamwork! Wil je weten hoe ze het gefixt hebben? Kijk hieronder mee naar aflevering 2.

Gewonnen voor de tijger

Aan het eind van de aflevering ontvingen we al €10.000,-. Nu Ruben, Nienke en Tim het seizoen als beste hebben afgesloten komt daar nog eens €20.000,- bovenop.

Met deze € 30.000 die we gewonnen hebben kunnen we rangers van goede uitrusting voorzien om hùn grootste schat, de bedreigde tijger, beter te bewaken.

Aflevering 2 van YouTube-serie de Kluis