Blijf op de hoogte

In onze nieuwsbrieven houden we je op de hoogte van onze projecten, resultaten, activiteiten, speciale acties en producten.

Aanmelden

Pers

Persberichten vind je bij onze persafdeling.

Naar Pers

Korting bij Archeon (Alphen a/d Rijn)

Ga mee héél ver terug in de tijd, naar het kamp van de jagers. Stap in een echte boomstamkano en bekijk het leven van de eerste boeren. Of kom heel dicht bij de Romeinen in een echt badhuis met een Romeinse massage. Geniet van de geurige kruidentuin en bezoek de Romeinse Tempel.
Duik diep in de middeleeuwen, schiet alvast de pijl in de roos of word tot ridder gelagen. In het middeleeuwse stadje wordt hard gewerkt bij de mandenmaker, de bakker en de ambachtslieden van weleer. De hutten, huisjes en gebouwen hebben ooit allemaal in ons land gestaan.

Gladiatoren

Bezoek ook het Archeologiehuis waar allemaal échte vondsten liggen en waar je zelf ook actief mee kunt doen. Dagelijks is er een afsluitend gladiatorengevecht in de Arena. Beleef deze familiedag terug in de tijd!.

25% korting

WNF-Rangers krijgen korting: op vertoon van je Rangerpas en de bon uit het boekje ontvang je 25% korting op je entreekaartje voor Archeon. De korting geldt voor maximaal 4 personen.