Blijf op de hoogte

In onze nieuwsbrieven houden we je op de hoogte van onze projecten, resultaten, activiteiten, speciale acties en producten.

Aanmelden

Pers

Persberichten vind je bij onze persafdeling.

Naar Pers

Korting bij Artis (Amsterdam)

In ARTIS komen natuur, cultuur en erfgoed samen. Elke boom, elk dier, elk gebouw, elke microbe, elke planeet vertelt een eigen verhaal. De verhalen van ARTIS bestaan al sinds 1838. En worden elke dag opnieuw geboren.

Het verhaal van ARTIS

Ervaar het zelf. Laat je verrassen door de vele diersoorten die met en tussen elkaar leven in het Apenhuis en Vogelhuis. Ontdek de allerkleinste organismen in ARTIS-Micropia, het enige microbenmuseum ter wereld. Reis door de ruimte in het ARTIS-Planetarium. Neem het pad dwars door het water en sta oog in oog met zwemmende olifanten. Bekijk de giraffen samen met zebra’s, struisvogels en springbokken op de Savanne. Omring je door honderden fladderende vlinders in het Vlinderpaviljoen. Bewonder de tropische vissen in het monumentale Aquarium. Wandel door het historische stadspark met zijn eeuwenoude bomen en vele planten. Kom naar ARTIS, in hartje Amsterdam.

€ 3,50 korting

Op vertoon van de bon en je Rangerpas krijg je als WNF-Ranger € 3,50 korting op je entreekaartje voor Artis.