Blijf op de hoogte

In onze nieuwsbrieven houden we je op de hoogte van onze projecten, resultaten, activiteiten, speciale acties en producten.

Aanmelden

Pers

Persberichten vind je bij onze persafdeling.

Naar Pers

Limited designs voor #TeamTijger

Kunstenaars Brian Elstak en Loes van Delft hebben speciale limited design t-shirts en hoodies voor de #TeamTijger campagne van YouTuber Korthom ontworpen. Youtuber Thomas Brok, Korthom, wil met de verkoop van de unieke tijger shirts en hoodies veel geld ophalen voor de tijgerprojecten van het Wereld Natuur Fonds.

Shirts en hoodies te koop

Twee bekende kunstenaars, Brian Elstak en Loes van Delft, hebben zich op verzoek van Korthom uitgeleefd op het thema Red de tijger, waarvan er nog maar 3900 in het wild zijn. De shirts en hoodies zijn vandaag te koop op het slotevent van de jaarlijkse WNF-Rangeractie in Hotel Arena in Amsterdam. En tot en met 15 juni is de eenmalige oplage ook online te koop via de webshop van de YouTuber. Alle opbrengsten komen ten goede aan de tijger in het wild.

Thomas: “Ik wilde echt iets doen om het verschil te maken voor dit prachtige dier dat het zo moeilijk heeft met alle stropers en ontbossing. Toen kwam ik op het idee om twee bijzondere kunstenaars te vragen om te helpen. Brian en Loes hebben zich uit de naad gewerkt de afgelopen weken en zijn tot twee limited ontwerpen gekomen. Kortom, kopen die hoodies en shirts en red de tijger!”

Bestel een t-shirt of hoodie

Influencers in actie voor de tijger

Korthom komt sinds april dit jaar samen met andere influencers zoals Britt Scholte, Stefan de Vries, Quinsding (Quinty Misiedjan), Milan Carvalho, Sterre Koning, Niek Roozen, Ferry Doedens, Sarah en Julia Nauta, en Benr voor WNF in actie voor #TeamTijger.

Justin Bieber en Pharell Williams

Loes van Delft is een Nederlandse kunstenares die met haar kleurrijke kunst en opvallende karakter Pjipje al wereldwijde bekendheid heeft. In Barcelona hing haar werk tussen grote namen als Banksy en artiesten als Justin Bieber en Pharell Williams dragen jassen met haar ‘art’. Thomas en Loes hebben samen op de middelbare school gezeten.
 
Brian Elstak is niet alleen animator en kunstenaar, maar ook kinderboekschrijver en -illustrator. Zijn kunst bevat vaak elementen uit hiphop en comics en Thomas is een grote fan van zijn werk. Hij is een grote naam in de urban scene en werkt onder meer samen met het Tropenmuseum in Amsterdam.