Blijf op de hoogte

In onze nieuwsbrieven houden we je op de hoogte van onze projecten, resultaten, activiteiten, speciale acties en producten.

Aanmelden

Pers

Persberichten vind je bij onze persafdeling.

Naar Pers

Na 2 jaar fietsen aangekomen op Sumatra

Koen poseert met een medewerker van WWF Indonesië met een cheque

Leidenaar Koen van Huut (33) heeft een fantastische reis afgelegd om geld op te halen voor WNF en om aandacht te vragen voor de Sumatraanse tijger. Hij is op de fiets van Nederland naar Sumatra gereden! Hieronder een fotoverslag van zijn aankomst op het Indonesische eiland.

Koen poseert met medewerkers van WWF Indonesië

Na de lange reis wordt Koen opgewacht door zijn ouders en de medewerkers van WWF-Sumatra. Ze krijgen een rondleiding en gaan in gesprek over plannen voor het beschermen van de bedreigde tijgersoort.

Koen met medewerker WWF Indonesië

"Omdat ik nog nooit in Azië was geweest, trok dat werelddeel me erg aan. In het blad Panda las ik over de Sumatraanse tijger en hoe die met uitsterven wordt bedreigd. Toen heb ik contact gezocht met WNF. Door sponsors te werven voor mijn tocht, wilde ik zoveel mogelijk geld inzamelen om de tijgers te steunen," zegt Koen. Hij vertelde al eerder uitgebreid over zijn reis voor WNF. Lees zijn verslag van de reis hier.

Koen poseert met zijn moeder en twee medewerkers van WWF Indonesië

Hier lees je zijn eigen blog.