Blijf op de hoogte

In onze nieuwsbrieven houden we je op de hoogte van onze projecten, resultaten, activiteiten, speciale acties en producten.

Aanmelden

Pers

Persberichten vind je bij onze persafdeling.

Naar Pers

Nieuwe ronde voor het WWF-INNO-fonds!

INNO-Fonds: Ode aan de Wildernis

Gaat de natuur je aan je hart en heb je vernieuwende ideeën over hoe je het verschil kunt maken? Vraag dan voor 14 januari 2019 een projectsubsidie aan bij het INNO-fonds van WWF!

Vraag subsidie aan

Nieuwe, concrete en inspirerende initiatieven voor natuurbescherming aanjagen. Dat is al 30 jaar het doel van het INNO-fonds van WWF. We geven subsidies van maximaal 10.000 euro aan Nederlandse stichtingen voor innovatieve projecten die bijdragen aan internationale natuurbescherming. Het fonds is bedoeld als opstartgeld voor allerlei soorten projecten binnen of buiten Nederland, bijvoorbeeld educatie, onderzoek, capaciteitsopbouw etc. Bij voorkeur levert een project inzichten op voor WWF die we op andere plekken kunnen toepassen. 

De deadline nadert: 14 januari 2019. Heb je een stichting met een leuk, innovatief project? Dien dan eenvoudig een aanvraag in via het aanvraagformulier.

Een paar inspirerende voorbeelden van INNO-projecten:

Hoe gaan idealisme en techniek stroperij aanpakken? De mannen van Hack The Planet zijn het van plan. WWF heeft ze op gang... Lees meer
Zwerfvuil ophalen en kwallenmeren beschermen; twee mooie voorbeelden van projecten die dankzij het INNO-fonds tot stand zijn... Lees meer