Blijf op de hoogte

In onze nieuwsbrieven houden we je op de hoogte van onze projecten, resultaten, activiteiten, speciale acties en producten.

Aanmelden

Pers

Persberichten vind je bij onze persafdeling.

Naar Pers

Nieuwe ronde voor het WWF-INNO fonds!

INNO-Fonds: Ode aan de Wildernis

Gaat de natuur je aan je hart en heb je vernieuwende ideeën over hoe je het verschil kunt maken? Stuur dan voor 1 juli 2018 een projectaanvraag in bij het INNO-fonds van WWF!

Vraag subsidie aan

Nieuwe, concrete en inspirerende initiatieven voor natuurbescherming aanjagen. Dat is al 30 jaar het doel van het INNO-fonds van WWF.
Het WWF-INNO fonds geeft subsidies van maximaal 10.000 euro aan Nederlandse stichtingen voor innovatieve projecten ten behoeve van internationale natuurbescherming. Het fonds is bedoeld als opstartgeld voor allerlei soorten projecten binnen of buiten Nederland bijvoorbeeld educatie, onderzoek, capaciteitsopbouw etc. die bij voorkeur inzichten opleveren voor het Wereld Natuur Fonds om elders in te zetten. 

De deadline nadert: 1 juli 2018. Heb je een stichting met een leuk, innovatief project? Dien dan eenvoudig een aanvraag in via het aanvraagformulier.

Hoe gaan idealisme en techniek stroperij aanpakken? De mannen van Hack The Planet zijn het van plan. WWF heeft ze op gang... Lees meer
Nieuwe, concrete en inspirerende initiatieven versterken. Dat is het doel van het INNO-fonds voor internationale natuurbescherming... Lees meer
Het INNO fonds subsidieert stichtingen met de beste innovatieve ideeën om natuurbescherming een stap verder te brengen. Meld... Lees meer