Blijf op de hoogte

In onze nieuwsbrieven houden we je op de hoogte van onze projecten, resultaten, activiteiten, speciale acties en producten.

Aanmelden

Pers

Persberichten vind je bij onze persafdeling.

Naar Pers

Postcode Loterij en WNF: een ijzersterk team

De Postcode Loterij en WNF zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Dankzij de deelnemers van de loterij kunnen we ons al 25 jaar succesvol inzetten voor de natuur wereldwijd. En die samenwerking wordt nu met 5 jaar verlengd!

Een greep uit de mooie resultaten die we samen hebben bereikt:

Bescherming sneeuwluipaarden

Een jong sneeuwluipaard in de sneeuw met open bek in de Verenigde Staten

In het Siberische Altai-Sayangebied kunnen we sneeuwluipaarden betere bescherming bieden.

Onderzoek naar blauwvintonijnen

De afgelopen jaren hebben we wetenschappelijk onderzoek met zendertagging kunnen doen naar de bedreigde blauwvintonijnen in de Middellandse Zee, zodat we gerichte beschermingsmaatregelen kunnen nemen.

Peperpot Nature Park

Aapje in de boom in Peperpot Nationaal Park, Suriname

In Suriname hebben we ‘Peperpot Nature Park’ op kunnen zetten: een mooi voorbeeld van hoe natuurbescherming, cultuur, onderzoek en natuureducatie samen kunnen gaan.

Herstel natuur Haringvliet

En dichter bij huis zijn we een uniek samenwerkingsverband met 5 andere natuurorganisaties aangegaan om de Haringvlietdelta nieuw leven in te blazen. We bouwen samen aan het herstel van de natuur in het Haringvliet zodat vissen, vogels én mensen zich er thuis voelen.

Blij met de samenwerking

WNF-directeur Kirsten Schuijt:" We zijn ontzettend blij met deze prachtige resultaten én met het feit dat de Postcode Loterij de samenwerking opnieuw met 5 jaar heeft verlengd. We zijn een ijzersterk team en gaan graag de komende 5 jaar weer samen de aarde doorgeven!"

Bedankt Postcode Loterij!

WNF bedankt de Nationale Postcode Loterij voor de verlenging van de samenwerking, met juichende mensen en champagne